Operationele lease, assemblage en een marketing boost

Wilt u onze opslagcontainers leasen?

Sinds 2018 heeft Universal Storage Containers B.V. een eigen leasemaatschappij. Dit betekent dat wij altijd een scherp aanbod kunnen doen voor operationele lease. U ontvangt van ons altijd snel een passende offerte. Daarnaast hanteren we een soepel acceptatiebeleid.

Operationele lease

Hierbij huurt u gedurende de gehele looptijd de opslagcontainer. Na de leasetermijn is er de mogelijkheid om eigenaar van het object te worden. Gedurende de leasetermijn zijn alle leasebedragen op te voeren op de winst- en verliesrekening. Ook zijn de opslagcontainers gedurende de leasetermijn casco verzekerd.

U betaalt een eerste leasetermijn van 15% van het aankoopbedrag. Vervolgens least u de opslagcontainers voor een periode van 48, 60 of 84 maanden. Na het voldoen van alle leasetermijnen heeft u de optie om de containers te kopen. Dat betekent dat u zowel juridisch als economisch eigenaar wordt van de opslagcontainers. Deze kunnen namelijk, mits netjes onderhouden, nog vele jaren mee.

Het leasen van onze opslagcontainers voor de buitenopslag kan dus erg interessant zijn. De voordelen op een rij:

Vrij besteedbaar vermogen door lease

■ € 50.000,- leasen betekent € 7.500,- aanbetalen. Dat betekent € 42.500,- vrij besteedbaar vermogen gedurende de leaseperiode. Na afloop van de leasetermijn is de slotsom bestemd om de containers eventueel te kopen.
■ Wanneer u € 100.000,- least, betekent dat een aanbetaling van € 15.000,-. Dus € 85.000,- vrij besteedbaar vermogen gedurende de leaseperiode. Na afloop van de leasetermijn kunt u de slotsom gebruiken om de containers te kopen.

Voordelen operationele lease

■ U kunt opslagcontainers gaan gebruiken tegen een relatief lage investering.
■ De mogelijkheid om tot 7 keer zoveel containers inzetten voor bedrijfsactiviteiten.
■ Er blijft kapitaal beschikbaar om de groei van de onderneming te financieren.
■ Voor het investeren in bestaande of nieuwe locaties blijft financiële ruimte beschikbaar.
■ U kunt uw kapitaal voor overige beleggingen inzetten.

Kosten operationele lease

De komende jaren is lease, vanwege de lage rente, nog erg aantrekkelijk.

■ Leasen voor 48 maanden kost zo’n 7% van het aankoopbedrag.
■ Leasen voor 84 maanden kost zo’n 11% van het aankoopbedrag.

Het professionele assemblageteam van USC turn key oplevering

Assemblage

Wij beschikken over ons eigen professionele bouwteam. Onze medewerkers hebben veel ervaring met zowel de assemblage als de plaatsing van containerparken. Zij leveren de containers geheel turn-key op. De huurder kan er dezelfde dag nog in.

Naast het assembleren van onze containers voorziet ons bouwteam ze ook, indien gewenst, van stroom en verlichting. Ons team is in staat om tientallen containers in een paar dagen in elkaar te zetten en te plaatsen. De assemblage en plaatsing van de containers is in de prijs inbegrepen.

We verplaatsen de containers met een (lokale) heftruck. Desgewenst installeren we de zonnepanelen op het dak.

Marketing boost

Als u wilt groeien met uw bedrijf, denken wij graag met u mee. 
U wilt de beschikbare opslagruimte natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhuren. Daarbij wilt u de bezettingsgraad zo hoog mogelijk houden. Om daarna misschien wel verder uit te kunnen breiden. Dat gaat uiteraard niet vanzelf. U zult tijd en financiële middelen moeten investeren om uw opslagruimtes onder de aandacht van (potentiële) klanten te brengen.

We kunnen ons goed voorstellen dat u daar niet altijd voldoende tijd voor kunt vrijmaken. Misschien heeft u onvoldoende informatie om te kunnen bepalen welk marketinginstrument voor uw bedrijf het beste zou kunnen werken.

USC beschikt over ruime ervaring in de opslagbranche. Wij gebruiken een aantal effectieve marketingstrategieën. Die kunt u ook voor uw onderneming inzetten om de gewenste aandacht te krijgen van de doelgroep(en). We kunnen u daar goed bij ondersteunen.

Wanneer u bij ons een bestelling hebt geplaatst, kunt u gebruik maken van onze kennis. Desgewenst nemen wij uw unieke bedrijfssituatie onder de loep. Vervolgens maakt onze accountmanager een plan. Dit is allemaal bij de aankoopprijs inbegrepen! Er zijn veel marketingmiddelen te bedenken waarbij wij u kunnen ondersteunen. Denk hierbij onder meer aan;

· Webdesign
· Telefonische acquisitie
· Flyers en bestickering

Het professionele marketingteam van USC marketing boost

Webdesign

Om uw lokale vindbaarheid te stimuleren, kunnen wij voor u een website ontwerpen. Onze designer voorziet u van een fris ontwerp, in lijn met de huisstijl. Bovendien zijn onze websites altijd volledig responsive (dus geschikt voor mobiel, tablet en desktop).

Flyers en Bestickering

Onze designer heeft veel ervaring met het ontwerpen van flyers en brandingmateriaal voor opslagparken. Hij kan bijvoorbeeld flyers en stickers ontwerpen in uw eigen huisstijl. De stickers kunnen op uw Z-Boxen, zodat deze qua uiterlijk goed aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.

Telefonische acquisitie

Om dit middel succesvol in te kunnen zetten is een goed plan nodig. Onmisbaar hiervoor is een goede bellijst van lokale bedrijven waar uw doelgroep klant is. Wij zetten een actie op om van deze bedrijven uw ‘ambassadeurs’ te maken. Vragen na of je er een poster mag ophangen of flyers neerleggen. Wellicht hebben ze zelf ook belang bij wat extra opslagruimte? Het stellen van de juiste vragen is belangrijk, evenals het bedacht zijn op mogelijke tegenargumenten die de gebelde kan inbrengen.

Onze accountmanager heeft jarenlange ervaring met telefonische acquisitie. Wij zetten deze expertise graag voor u in.

Meer weten? Neem contact op met ons marketingteam.