Brancheverenigingen

Universal Storage Containers is lid van een aantal nationale en internationale brancheverenigingen in de verhuis- en self storage branche. We sponsoren evenementen, nemen deel aan beurzen en zijn actief betrokken bij georganiseerde bijeenkomsten. Kijk bij Nieuws & Events om te zien op welke beurzen u ons dit jaar zoal kunt tegenkomen.

FEDESSA

Fedessa logo

FEDESSA, de Europese branchevereniging voor self storage bedrijven, is opgericht in 2004. De federatie bestaat uit 14 nationale self storage brancheverenigingen. Deze vertegenwoordigen gezamenlijk ruim 1.400 self storage vestigingen. Dat is 70% van het totaal, waaronder alle grotere ondernemingen.

FEDEMAC

FEDEMAC is de Europese branchevereniging voor verhuisbedrijven, opgericht in 1959. Het bestuur wordt gevormd door de nationale brancheverenigingen van de Europese verhuismarkt. De organisatie bestaat verder uit de beste verhuisbedrijven en leveranciers in de branche. FEDEMAC vertegenwoordigt ruim 1.600 professionele verhuisbedrijven en meer dan 27 Europese landen.

Fedemac logo

NSSA

NSSA logo

NSSA vertegenwoordigt de belangen van self storage bedrijven in de Nederlandse self storage markt. Certificatie en het bevorderen van de eigen identiteit van de branche zijn belangrijke activiteiten. De organisatie heeft 27 leden, een aantal dat stijgt vanwege de groei van de self storage industrie. NSSA werkt nauw samen met FEDESSA.

CISS

CISS is een organisatie die de belangrijkste self storage merken in Frankrijk vertegenwoordigt. Zij vertegenwoordigt officieel de Franse ondernemers binnen de FEDESSA. De organisatie wil de self storage markt in Frankrijk verder ontwikkelen. CISS bevordert het naleven van de Europese standaard en informeert en adviseert de aangesloten leden hierover.

CISS logo

Inside Self Storage (ISS)

ISS logo

Al meer dan 28 jaar biedt Inside Self Storage (ISS) oplossingen en inzichten in de self storage branche.  ISS verzorgt het ISS-magazine en organiseert de jaarlijkse ISS World Expo (de grootste vakbeurs in de self storage branche). Daarnaast is er een grote, interactieve online community. De ISS Store biedt on-demand onderwijs en kennis aan voor de professionals binnen de industrie.

Belgische kamer der verhuizers

De Belgische Kamer der Verhuizers bestaat al 115 jaar en is dé Belgische brancheorganisatie. De missie van de BKV is om op te komen voor de belangen van haar leden op allerlei gebied. Informeren, inspireren en ondersteunen om kwalitatief goede en wettelijke correcte diensten te verlenen. Daarnaast is het vergroten van de zichtbaarheid van de sector een belangrijk doel.

Belgische Kamer der Verhuizers logo

Verband Deutscher Selfstorage Unternehmen e.V

VDS, de Duitse branchevereniging, is in 2003 opgericht. Het doel van de VDS is om een eigen standaard creëren, een DIN-norm voor de opslagindustrie. Hierdoor kan aan de klanten van de aangesloten leden een constant kwaliteitsniveau worden aangeboden. Het aanbieden van veilige, schone, droge en comfortabele opslagcondities zijn daarbij het belangrijkst.