Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

De wereldwijde self storage markt is een dynamische wereld. Trends volgen elkaar steeds sneller op. De self storage markt in de Verenigde Staten is daarbij meestal trendsetter. Bent u zelf actief bent binnen de self storage wereld? Dan weet u vast dat het de moeite loont om een scherp oog te blijven houden op nieuwe ontwikkelingen en de steeds veranderende consumentenvoorkeuren.

USC is aanwezig bij die fysieke en online beurzen die er toe doen. Daarnaast zijn wij bij diverse organisaties binnen zowel de verhuis- als de opslagbranche aangesloten. Daarom beschikken wij over up-to-date informatie over de stand van zaken van de opslagmarkt. Daarmee voorzien we de trends voor de nabije toekomst. Al deze kennis delen we graag met u!

Blijf op de hoogte

Wilt u, naast informatie over onze eigen producten en diensten, op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen deze dynamische branches? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief. Profiteer daarmee direct van de waardevolle inside informatie van onze experts in self storage.

Onze nieuwsbrief bevat onder meer productinformatie, een agenda van aanstaande beurzen en webinars, de laatste opleveringen, analyses over de stand van de self storage markt, handige tips met betrekking tot het inrichten van websites, klantcontacten, marketingactiviteiten, enz. Dus, mis ‘m niet..