+31570756035 [email protected]

De start

Universal Storage Containers LLC (USC), in 2006 opgericht door Peter Nemiroff en George Johnson, heeft als doel wereldwijd containerproducten te leveren aan verschillende industrieën.

Het begon met de ontwikkeling van een opvouwbare, draagbare opslagcontainer voor de self-storage industrie, die voor een revolutie binnen de self-storage markt zorgde. Deze innovatie verlaagde de kosten drastisch, waardoor klanten een concurrentievoordeel konden behalen in hun markten. De kortere terugverdientijd hielp hen om sneller te groeien en de winst te verhogen.

De rest is geschiedenis, USC bleef innovatieve containeroplossingen presenteren in vele markten en industrieën voor kleine en grote bedrijven over de hele wereld en hielp hen zo om sneller verder te groeien.

ETHOS

Oprichter Peter Nemiroff: “De lijfspreuk van Universal Storage Containers is: ‘onze klanten zijn onze vrienden’. Dat is ons leidende principe. We werken voortdurend aan het verder verhogen van de kwaliteit van onze producten en het serviceniveau. Hiermee willen we onze waardering uitspreken over het vertrouwen dat we van onze klanten ontvangen. We zullen altijd buiten de gebaande paden blijven denken en onze klanten helpen om te blijven groeien en een concurrentievoordeel te behalen binnen hun markt, door de terugverdientijd zo kort mogelijk te maken. Immers: uw succes is ons succes.”

ORGANISATIE

Universal Storage Containers is een organisatie die wereldwijd actief is. Ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten bevindt zich in New Canaan, Connecticut, daarnaast hebben we kantoren in Boulder, Colorado; New York City en Sea Island, Georgia. 

Onze internationale kantoren zijn gevestigd in Deventer, Adelaide (Australië), Beijing (China), Koeweit City (Koeweit) en Sao Paulo (Brazilië). Wij bieden one stop shopping voor al uw containerbehoeften waar ook ter wereld.

Oprichter Peter Nemiroff met zijn vrouw Diane.

Universal Storage Containers Europa

USC is reeds 12 jaar actief op de Europese markt, waarvan de eerste 10 jaar aangestuurd vanuit de Verenigde Staten. Sinds 2 jaar is het Europese verkoopkantoor geopend. Momenteel is USC actief in 7 Europese landen.

Het Europese hoofdkantoor heeft een autonome structuur en is hiermee toegespitst op de veeleisende Europese gebruiker. Al onze producten en diensten worden door de Nederlandse vestiging verzorgd en uitgevoerd. Ons kantoor wordt geleid door de broers Jan-Hein en Maarten Streppel. De rest van het team bestaat uit Mark Elsendoorn (accountmanagement), Erik de Bruin (finance), Astrid Hogeboom (marketing) Daan Leeuw (design) en Hsu-Ben Wang (design).

Wij stellen ons graag aan u voor.

Team Europa

Jan-Hein Streppel
Business development
Maarten Streppel
Sales Benelux & DACH
Mark Elsendoorn
Accountmanager
Erik de Bruin
Finance
Astrid Hogeboom
Marketing

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de self storage wereld?
Met onze regelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief mist u geen enkele relevante ontwikkeling.