De start

Universal Storage Containers LLC (USC) is in 2006 opgericht door Peter Nemiroff en George Johnson. Hoofddoel is het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande containerproducten en deze wereldwijd te leveren aan verschillende afnemers.

Het begon allemaal met de ontwikkeling van een opvouwbare, draagbare opslagcontainer voor de self-storage industrie. Deze zorgde voor een revolutie op de self-storage markt. Deze innovatie verlaagde de kosten drastisch. Hierdoor waren de gebruikers in staat binnen de markten waarop ze actief waren een concurrentievoordeel te behalen. De kortere terugverdientijd hielp hen om sneller te groeien en de winst te verhogen.

De rest is geschiedenis. USC bleef innovatieve containeroplossingen ontwikkelen voor kleine en grote bedrijven over de hele wereld. Hierdoor konden en kunnen afnemers sneller doorgroeien.

DEVIES

Oprichter Peter Nemiroff: “De lijfspreuk van Universal Storage Containers is: ‘onze klanten zijn onze vrienden’. Dat is ons leidende principe. We werken voortdurend aan het verder verhogen van de kwaliteit van onze producten en het serviceniveau. Hiermee willen we onze waardering uitspreken over het vertrouwen dat we van onze klanten ontvangen. We zullen altijd buiten de gebaande paden blijven denken. Zo kunnen we onze klanten helpen om te blijven groeien en een concurrentievoordeel te behalen binnen hun markt, door de terugverdientijd zo kort mogelijk te maken. Immers: uw succes is ons succes.”

ORGANISATIE

Universal Storage Containers is wereldwijd actief. Het hoofdkantoor bevindt zich in de New Canaan, Connecticut, Verenigde Staten. Daarnaast zijn er vestigingen in Boulder, Colorado; New York City en Sea Island, Georgia. 

De kantoren buiten de VS zijn gevestigd in Deventer, Adelaide (Australië), Beijing, Koeweit City en Sao Paulo (Brazilië). USC biedt haar klanten one stop shopping aan. Dat betekent dat u op een en dezelfde locatie terecht kunt voor al uw containerbehoeften, waar ook ter wereld.

Oprichter Peter Nemiroff met broers Jan-Hein en Maarten Streppel.

Ons bedrijf en onze producten samengevat

Universal Storage Containers Europa

USC is reeds 12 jaar actief op de Europese markt, waarvan de eerste 10 jaar aangestuurd vanuit de Verenigde Staten. Sinds 2018 is er een Europese verkoopkantoor geopend. Momenteel is USC actief in 9 Europese landen.

Het Europese hoofdkantoor heeft een autonome structuur en is hiermee toegespitst op de veeleisende Europese gebruiker. Al onze producten en diensten worden door de Nederlandse vestiging verzorgd en uitgevoerd. Ons kantoor wordt geleid door de broers Jan-Hein en Maarten Streppel. De rest van het team bestaat uit Erik de Bruin (finance), Astrid Hogeboom (marketing), Armin Blom (sales), Danny Schmidt (engineering & design) en Peter van den Boom (copywriting).

Wij stellen ons graag aan u voor.

Team Europa

Team Universal Storage Containers Europa

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de self storage wereld?
Met onze regelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief mist u geen enkele relevante ontwikkeling.