Accessoires

Door gebruik te maken van ons uitgebreide pakket aan accessoires bent u verzekerd van een self storage unit die perfect aansluit op al uw wensen en behoeften én die van uw klanten.

Denk hierbij aan aanvullende producten zoals de levering van sloten en oprijplaten, het aansluiten van elektriciteit en het installeren van zonnepanelen. Daarnaast kunnen wij de opslagcontainers voorzien van huiskleuren en bedrijfslogo. Meer weten? Neem contact met ons op.

Sloten
Sloten USC Z Box
Wij leveren de beste vastgoed gecertificeerde SKG*** cilindersloten. Desgewenst verzorgen wij een sluitplan voor de hele vestiging, waardoor iedere huurder met één sleutel alle relevante sloten kan bedienen.
Uw eigen sluitplan

In de basis past ieder type hangslot op onze containers. Wij hebben zelf een sluitplan ontwikkeld op basis van SKG*** cilindersloten, zodat alle verzekeraars de opslag van uw goederen dekken. De beheerder van de ruimte behoudt toegang tot de units, maar de eindgebruiker kan op zijn beurt met één sleutel ook bijvoorbeeld een hek, gezamenlijke ruimtes, aanhangers of het alarm bedienen.

Oprijplaten

Oprijplaat motoren | motoropslag

Wij bieden deze handige accessoire, ideaal voor zakelijke klanten en motorrijders, standaard in twee formaten aan. Past dat niet? Dan maken wij graag een oprijplaat voor u op maat.

Onze oprijplaten

Oprijplaat 1: 15 cm hoog, een oprijlengte van 40cm en 80cm breed.
Oprijplaat 2: 15 cm hoog, een oprijlengte van 80cm en 80cm breed. Deze grotere oprijplaat heeft een langere aanloop en is daardoor minder steil om op te rijden.
De platen maken we in onze eigen werkplaats van aluminium traanplaat van 4/5 mm. Motoren tot 350 kg kunnen er probleemloos overheen.
Wilt u ook oprijplaten aan uw klanten ter beschikking stellen? Of heeft u behoefte aan andere afmetingen? Neem dan contact op met ons.

 

 

Elektriciteit
Aansluiting verlichting Z Box

Elektriciteit is zeker voor motorrijders een ‘must’. Wij installeren zelf te verzegelen wandcontactdozen zodat een optimale controle over de unit mogelijk wordt.

 

Meer over elektriciteit
Veel eindgebruikers willen hun unit graag uitrusten met een stroomaansluiting. Dit brengt voor de klant comfort, maar voor de verhuurder onzekerheden en verplichtingen met zich mee.

De opslagcontainers zijn eenvoudig te voorzien van diverse wandcontactdozen per unit. Deze kunnen eenvoudig op het bestaande elektriciteitsnetwerk worden aangesloten. De wandcontactdozen zijn door de verhuurder te verzegelen. Dit werpt een drempel op voor de eindgebruiker om andere apparaten te benutten dan is overeengekomen.

Branding

USC logo op Z Box

We kunnen het uiterlijk van de Z-Box aanpassen aan uw logo, bedrijfskleuren of pand door middel van spuiten, magneetstickers en/of bestickering. Onze containers passen zo altijd perfect in het landschap. Dit is ruimte huren zoals de klant het op TV ziet.

Meer over branding
De standaardkleur van de container is wit, met zwarte accenten op de bodem en randen. Door deze kleurstelling is het mogelijk om met relatief kleine ingrepen het uiterlijk aan te passen aan uw wensen.

Ons inhouse designteam kan op een kostenefficiënte manier de containers laten aansluiten op uw huisstijl. Het is mogelijk om bij een minimum afname van het aantal containers deze in iedere gewenste RAL-kleur uit te voeren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen op Z Boxen

Duurzaam ondernemen past helemaal in deze tijd. Gebruik de dakruimte van uw containerpark slim door ons daarop zonnepanelen te laten installeren. Bij het ontwerp van het park kan al rekening worden gehouden met de meest gunstige dakrichting.

Meer over zonnepanelen

Wanneer het terrein hiervoor geschikt is kunnen de containers worden uitgerust met PV-panelen, ook wel zonnepanelen genoemd. Er passen zes panelen op één container. Deze panelen sturen een micro-omvormer aan, waardoor iedere container eenvoudig aan- en los te koppen is en hoge voltages worden vermeden.

De PV-panelen vormen een verdienmodel op zich en kunnen desgewenst ook worden meegenomen in de lease-offerte. Daarnaast geven deze accessoires het park een duurzame uitstraling en groen imago. Ideaal voor partijen die op zoek zijn naar een duaal verdienmodel.

Verlichting

Verlichting energiezuinige lamp met hoge lichtopbrengst opslagcontainer

Verlichting in een container wordt erg op prijs gesteld door klanten. Wanneer geen stroom aanwezig is, wordt het onaantrekkelijk om slechts voor een lamp hier stroom voor aan te leggen. Wij hebben een werklamp die veel licht geeft, toch zeer zuinig in het gebruik is, tegen een stootje kan, magnetisch is en kan functioneren als powerbank.

Meer over verlichting
Omdat alle wanden en het plafond van staal zijn, kan de lamp overal in de container eenvoudig aan muren of dak worden bevestigd. De telefoon van de klant, maar ook headsetjes van een motorhelm, kunnen eenvoudig via de USB poort worden geladen.

Deze lamp voldoet volledig aan de lichtbehoefte en gaat in de praktijk een winterseizoen mee, vóór hij moet worden opgeladen.

De lamp wordt geleverd met uw eigen logo, met laser geprint. De kleur is blauw of rood.