Marketing boost

Als u wilt groeien met uw bedrijf, denken wij graag met u mee. 
U wilt de beschikbare opslagruimte natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhuren. Daarbij wilt u de bezettingsgraad zo hoog mogelijk houden. Om daarna misschien wel verder uit te kunnen breiden. Dat gaat uiteraard niet vanzelf. U zult tijd en financiële middelen moeten investeren om uw opslagruimtes onder de aandacht van (potentiële) klanten te brengen.

We kunnen ons goed voorstellen dat u daar niet altijd voldoende tijd voor kunt vrijmaken. Misschien heeft u onvoldoende informatie om te kunnen bepalen welk marketinginstrument voor uw bedrijf het beste zou kunnen werken.

USC beschikt over ruime ervaring in de opslagbranche. Wij gebruiken een aantal effectieve marketingstrategieën. Die kunt u ook voor uw onderneming inzetten om de gewenste aandacht te krijgen van de doelgroep(en). We kunnen u daar goed bij ondersteunen.

Wanneer u bij ons een bestelling hebt geplaatst, kunt u gebruik maken van onze kennis. Desgewenst nemen wij uw unieke bedrijfssituatie onder de loep. Vervolgens maakt onze accountmanager een plan. Dit is allemaal bij de aankoopprijs inbegrepen! Er zijn veel marketingmiddelen te bedenken waarbij wij u kunnen ondersteunen. Denk hierbij onder meer aan;

· Webdesign
· Telefonische acquisitie
· Flyers en bestickering

Webdesign

Om uw lokale vindbaarheid te stimuleren, kunnen wij voor u een website ontwerpen. Onze designer voorziet u van een fris ontwerp, in lijn met de huisstijl. Bovendien zijn onze websites altijd volledig responsive (dus geschikt voor mobiel, tablet en desktop).

 

Flyers en Bestickering

Onze designer heeft veel ervaring met het ontwerpen van flyers en brandingmateriaal voor opslagparken. Hij kan bijvoorbeeld flyers en stickers ontwerpen in uw eigen huisstijl. De stickers kunnen op uw Z-Boxen, zodat deze qua uiterlijk goed aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.

Telefonische acquisitie

Om dit middel succesvol in te kunnen zetten is een goed plan nodig. Onmisbaar hiervoor is een goede bellijst van lokale bedrijven waar uw doelgroep klant is. Wij zetten een actie op om van deze bedrijven uw ‘ambassadeurs’ te maken. Vragen na of je er een poster mag ophangen of flyers neerleggen. Wellicht hebben ze zelf ook belang bij wat extra opslagruimte? Het stellen van de juiste vragen is belangrijk, evenals het bedacht zijn op mogelijke tegenargumenten die de gebelde kan inbrengen.

Onze services

Wilt u meer weten over de verschillende services die USC aan zijn klanten kan bieden? Click dan hieronder voor meer informatie