+31570756035 [email protected]

Brancheverenigingen

Universal Storage Containers is lid van een aantal nationale en internationale brancheverenigingen in de verhuis- en self storage branche. We sponsoren evenementen, nemen deel aan beurzen en zijn actief betrokken bij georganiseerde bijeenkomsten. Kijk bij Nieuws & Events om te zien op welke beurzen u ons dit jaar zoal kunt tegenkomen.

FEDESSA

FEDESSA, de Europese branchevereniging voor self storage bedrijven, is opgericht in 2004. Een logische reactie op de snel groeiende self storage markt in Europa. De federatie bestaat uit 14 nationale self storage brancheverenigingen, die gezamenlijk ruim 1400 self storage vestigingen vertegenwoordigen. Dat is 70% van het totaal, waaronder alle grotere vestigingen.

FEDEMAC

FEDEMAC is de Europese branchevereniging voor verhuisbedrijven, opgericht in 1959. Het bestuur wordt gevormd door de nationale brancheverenigingen van de Europese verhuismarkt. De FEDEMAC-familie bestaat verder uit de beste verhuisbedrijven en leveranciers in de branche. FEDEMAC vertegenwoordigt ruim 1.600 professionele verhuisbedrijven en meer dan 27 Europese landen.

NSSA

NSSA vertegenwoordigt de belangen van self storage bedrijven in de Nederlandse self storage markt. De organisatie houdt zich bezig met certificering en het bevorderen en uitdragen van de eigen identiteit van de branche. Momenteel telt de NSSA rond de 27 leden, een aantal dat stijgt en gelijke tred houdt met de groei van de self storage industrie. NSSA werkt nauw samen met FEDESSA.

CISS

CISS is een organisatie die de belangrijkste self storage merken in Frankrijk samenbrengt en bundelt. Als zodanig vertegenwoordigt CISS officieel de Franse ondernemers binnen de FEDESSA. CISS focust op het verder ontwikkelen van de self storage markt in Frankrijk. De organisatie bevordert het naleven van de Europese standaard en vervult een informerende en adviserende rol voor de aangesloten bedrijven.

Inside Self Storage (ISS)

Al meer dan 28 jaar biedt Inside Self Storage oplossingen en inzichten in de self storage branche. Het ISS-merk omvat het ISS-magazine, de ISS World Expo (de grootste vakbeurs in de self storage branche), een grote interactieve online community en de ISS Store die on-demand onderwijs en inzichten biedt aan professionals in de industrie.

Belgische kamer der verhuizers

De Belgische Kamer der Verhuizers bestaat al 115 jaar en is dé Belgische brancheorganisatie. De missie van de BKV omvat het verdedigen van belangen van leden op allerlei gebied; het informeren, inspireren en ondersteunen om kwalitatief goede en wettelijke correcte diensten te verlenen en het vergroten van de zichtbaarheid van de sector.

Verband Deutscher Selfstorage Unternehmen e.V

VDS, de Duitse branchevereniging, is in 2003 opgericht. Het doel van de VDS is om een eigen standaard creëren, een DIN-norm voor de opslagindustrie. Hierdoor kan de klanten van de aangesloten leden een constant kwaliteitsniveau worden aangeboden, dat bestaat uit veilige, schone, droge en comfortabele opslagcondities.