Wilt u onze opslagcontainers leasen?

Sinds 2018 heeft Universal Storage Containers B.V. een eigen leasemaatschappij. Dit betekent dat wij altijd een scherp aanbod kunnen doen voor operationele lease. U ontvangt van ons altijd snel een passende offerte. Daarnaast hanteren we een soepel acceptatiebeleid.

 

Operationele lease

Hierbij huurt u gedurende de gehele looptijd de opslagcontainer. Na de leasetermijn is er de mogelijkheid om eigenaar van het object te worden. Gedurende de leasetermijn zijn alle leasebedragen op te voeren op de winst- en verliesrekening. Ook zijn de opslagcontainers gedurende de leasetermijn casco verzekerd.

U betaalt een eerste leasetermijn van 15% van het aankoopbedrag. Vervolgens least u de opslagcontainers voor een periode van 48, 60 of 84 maanden. Na het voldoen van alle leasetermijnen heeft u de optie om de containers te kopen. Dat betekent dat u zowel juridisch als economisch eigenaar wordt van de opslagcontainers. Deze kunnen namelijk, mits netjes onderhouden, nog vele jaren mee.

Het leasen van onze opslagcontainers voor de buitenopslag kan dus erg interessant zijn.

Vrij besteedbaar vermogen door lease

■ € 50.000,- leasen betekent € 7.500,- aanbetalen. Dat betekent € 42.500,- vrij besteedbaar vermogen gedurende de leaseperiode. Na afloop van de leasetermijn is de slotsom bestemd om de containers eventueel te kopen.
■ Wanneer u € 100.000,- least, betekent dat een aanbetaling van € 15.000,-. Dus € 85.000,- vrij besteedbaar vermogen gedurende de leaseperiode. Na afloop van de leasetermijn kunt u de slotsom gebruiken om de containers te kopen.

ROI graph Leasing

Voordelen operationele lease

■ U kunt opslagcontainers gaan gebruiken tegen een relatief lage investering.
■ De mogelijkheid om tot 7 keer zoveel containers inzetten voor bedrijfsactiviteiten.
■ Er blijft kapitaal beschikbaar om de groei van de onderneming te financieren.
■ Voor het investeren in bestaande of nieuwe locaties blijft financiële ruimte beschikbaar.
■ U kunt uw kapitaal voor overige beleggingen inzetten.

Kosten operationele lease

De komende jaren is lease, vanwege de lage rente, nog erg aantrekkelijk.

■ Leasen voor 48 maanden kost zo’n 7% van het aankoopbedrag.
■ Leasen voor 84 maanden kost zo’n 11% van het aankoopbedrag.

Onze services

Wilt u meer weten over de verschillende services die USC aan zijn klanten kan bieden? Click dan hieronder voor meer informatie