+31570756035 [email protected]

Een greep uit onze projecten

Clare Storage kiest voor buitenopslag

Clare Storage, Ierland, breidt opslagmogelijkheden uit met Z-Boxen

Eigenaar Pat Quinn van Clare Storage, een opslagbedrijf in Clarecastle, een plaats in het westen van Ierland, kwam met ons in contact tijdens de laatste FEDESSA-beurs in Birmingham. Hij was direct enthousiast over de mogelijkheden van onze opslagcontainers. Dat wij ze ook snel konden leveren gaf de doorslag.

Vier maanden later was het zover en konden wij onze Z-Boxen ter plekke bezorgen. Met hulp van lokale krachten werden deze onder supervisie van Maarten in no time opgebouwd en op de juiste locatie neergezet.
Wij wensen Clare Storage veel succes met onze nieuwe opslagcontainers!

De Opslagconcurrent kiest voor buitenopslag

Timothy Eeken is eigenaar van De Opslagconcurrent in Lelystad, waar USC onlangs een grote opslaglocatie heeft gerealiseerd. In dit artikel stellen we hem een aantal vragen over zijn ervaring met USC en duiken we in het proces van het opzetten van een storage park.

USC helpt Opslag Zelhem met marketingacties, zodat de nieuwe opslagruimtes snel vol komen

Zelhem, Nederland

“Via mijn transporteur kwam ik in contact met USC. Van het een kwam het ander, ik had nog wat ruimte over op mijn terrein en had zoiets van: ‘Waarom niet?’ Laat ik het eens proberen met een aantal containers. Het is voor mij immers een bijverdienste en de financiële risico’s zijn zeer gering. Ik heb gekozen voor een leaseconstructie via USC.”

Alfred Hissink, eigenaar Opslag Zelhem

www.opslagzelhem.nl

Z-Box maakt ideale motoropslag op buitenterrein Ikwilopslagruimtehuren.nl mogelijk

Uithoorn, Nederland

“We wilden graag wat kleinere boxen die ook geschikt zouden zijn voor motorstalling. Daarvoor hebben we nu de variant met vier units in een container genomen, deze zijn ideaal voor motoren. USC heeft er elektra in aangebracht voor de druppelladers. De klanten zijn tevreden, ze vinden het er mooi uitzien en alles werkt goed.”

Niels Fokkema, eigenaar ikwilopslagruimtehuren.nl

ikwilopslagruimtehuren.nl

Storage420 was op zoek naar buitenopslagruimte die goed paste op het terrein

Hoofddorp, Nederland

“USC kon mij bieden waarnaar ik op zoek was. Buitenopslagruimte van goede kwaliteit die er ook nog mooi uitziet en die goed in te passen is op mijn terrein. Bovendien kan ik met de multifunctionaliteit van de Z-Box mijn klanten de flexibiliteit bieden die andere partijen niet kunnen bieden.

De broers Streppel combineren passie voor hun vak met een grote kennis van zaken, ze hebben op elke vraag een passend antwoord. De Z-Box voldoet absoluut aan mijn verwachtingen en mijn klanten vinden de boxen er ook erg mooi uitzien. In de toekomst wil ik zeker meer Z-Boxen gaan afnemen.”

Erik Ketel, eigenaar Ketel Verhuizingen en Storage 420

www.storage420.nl

Opslagbox Zutphen wilde mooie, veilige en goed geïsoleerde opslag op het buitenterrein

Zutphen, Nederland

“Ik heb gekozen voor de Z-Boxen want deze zien er mooi uit, er is goede isolatie mogelijk en ze zijn verwarmd/vorstvrij. Een mooie opslagruimte straalt ook naar de klant het vertrouwen uit dat je spullen er veilig en goed liggen opgeslagen.
Ze hebben mij bij USC alle mogelijkheden van de verschillende types uitgelegd zodat ik daar een goede keuze uit kon maken. Daarbij heb ik gekozen voor de lease mogelijkheid. Binnenkort wil ik ze ook op een andere locatie gaan neerzetten.”

Aljan Annevelink, eigenaar Opslagbox Zutphen

www.opslagboxzutphen.nl

Safe Store Opslag heeft het buitenterrein verfraaid met Z-Boxen en verhuurt de ruimtes sneller dan voorheen

Hellevoetsluis, Nederland

“Deze Z-Boxen zien er prima uit, ze zijn ook goed geïsoleerd zodat je geen vocht binnen krijgt. Een verbeterde versie van een zeecontainer zeg maar. Binnen korte tijd had ik al 25% van de beschikbare ruimte verhuurd, dat ging veel sneller dan voorheen. De klanten zijn zeer tevreden, ze vinden de containers mooi.”

Jan-Pieter Wisse, eigenaar Safe Store Opslag

www.safestore-opslag.nl

Mini-Box wilde het buitenterrein upgraden met mooie opslagcontainers en motoropslag aanbieden

Zuidland, Nederland

“We zochten een nette oplossing voor enkele loze stukken grond op ons terrein en we wilden ook motoropslag gaan aanbieden. Ik heb daarvoor naar diverse aanbieders en mogelijkheden gekeken en ik vond de Z-Box het meest interessant vanwege het nette uiterlijk.
De box ziet er minder als een container uit en dat geeft een vertrouwder gevoel. Met de aanschaf van de Z-Boxen konden we dus twee vliegen in een klap slaan.
De service van en het contact met USC is prima, er werd ook goede nazorg geleverd. Belangrijk is dat de klanten die gebruik maken van de Z-Box ook tevreden zijn.”

Arianne van der Wal, eigenaar Mini-Box Zuidland

www.mini-box.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de self storage wereld?
Met onze regelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief mist u geen enkele relevante ontwikkeling.