De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Eindejaarswoorden 2021

We gaan alweer richting het einde van een veelbewogen jaar. Allereerst hoop ik dat jij en je dierbaren in goede gezondheid verkeren. Vandaag de dag blijkt dit beslist geen vanzelfsprekendheid. 

We draaien er niet omheen; de opslagbranche bevindt zich juist vanwege de COVID-maatregelen in een luxe positie. Zeker tijdens de eerste besmetting golf nam de vraag naar opslag door onder meer het thuiswerken sterk toe. Ik denk dat wij daarvan allemaal tot op de dag van vandaag van profiteren. Hoe anders is het momenteel gesteld in branches als de horeca, de evenementenbranche, de zorg en vele andere sectoren van de economie.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Bij ons explodeerde het orderboek na het tweede kwartaal van dit jaar. Wij mochten tussen afgelopen zomer en nu bestaande opslagparken in Nederland en Duitsland uitbreiden. Daarnaast realiseerden we nieuwe parken in Duitsland, Engeland, Noorwegen en Zweden. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op! In het bijzonder deze klanten willen we heel erg bedanken voor hun vertrouwen in ons bedrijf. Wij hopen dat iedereen de bouw en/of uitbreidingen van deze parken via onze socials goed heeft kunnen volgen. Vragen of opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom.

De vooruitzichten voor het nieuwe jaar lijken goed. In 2022 mogen wij vooralsnog fonkelnieuwe parken gaan realiseren in Nederland, Frankrijk, Engeland, Zweden en Duitsland. Ook deze nieuwe klanten willen wij hartelijk danken voor het in ons uitgesproken vertrouwen.

Het spreekt voor zich dat wij ook met jou mee willen denken over de mogelijkheden om een opslagpark te realiseren. Neem hiervoor vooral contact met ons op. Of blijf ons volgen op onze socials.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Hoe dan ook, wij blijven graag met je in contact. Namens mijn broer Maarten en het team van USC wens ik jullie prettige feestdagen en graag tot ziens in 2022.

Jan-Hein Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?