De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

USC bouwt twee containerparken in Zweden

Nadat we eerder dit najaar de opbouw van een containerpark in Noorwegen hadden verzorgd, was het nu de beurt aan buurland Zweden. De planning was dat we beide parken, bestemd voor het dynamische opslagbedrijf Kontain, voor oktober zouden gaan opbouwen. Daarna was immers de kans groot dat de winter in zou vallen. Maar dat liep helaas iets anders…

Scandinavische winter

Vanwege diverse logistieke hobbels kwamen de containers pas eind november ter plekke aan. En Koning Winter was er dit jaar in Scandinavië erg vroeg bij. Dat betekende dat ons bouwteam tijdens het opbouwen van het park moest dealen met temperaturen van ruim onder de -10 graden en sneeuwval. Bovendien wordt het in Zweden rond deze tijd van het jaar al om drie uur ’s middags donker.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Vanwege het barre winterweer kon ons bouwteam minder snel bouwen dan normaal, maar inmiddels is het opslagpark opgeleverd. Alsnog een mooie prestatie! En, zoals we wel hadden verwacht, gaven onze containers geen krimp…

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Twee fases

De opbouw van de twee containerparken in Eskilstuna en Västeras vindt plaats in twee fases. De tweede fase wordt begin 2022, na de strenge winterperiode, uitgevoerd. In totaal zullen beide parken enkele honderden opslagunits bevatten.

Kontain is verguld met de samenwerking met USC en de snelle plaatsing. Wij waren namelijk het enige bedrijf dat de containers binnen de gewenste termijn, zij het met enige vertraging, konden leveren. En daar zijn we maar wat trots op..

Meer informatie over onze Z-Boxen?