Z-Box: 4 redenen voor de verrassend korte terugverdientijd

De prijs van onze fraaie Z-Box is een andere dan voor een gemiddelde zeecontainer. Toch is het de investering vaak meer dan waard. Er zijn vier belangrijke redenen waarom u uw investering vaak sneller kunt terugverdienen dan u denkt en een hoger rendement kunt bereiken.

Grafiek omzet zeecontainer versus Z Box op laptop
Grafiek omzet zeecontainer versus Z Box

We noemen vier belangrijke redenen waardoor u uw investering sneller dan verwacht kunt terugverdienen.

  • In de eerste plaats zorgt de mooi vormgeven opslagruimte voor een andere beleving bij de klant. Deze kan hierdoor sneller kan worden verleid om opslagruimte bij u te gaan huren. Diezelfde klant is ook nog eens bereid om daar een passende huurprijs voor te gaan betalen.
  • Een Z-Box is verkrijgbaar in 6 verschillende modellen. Hierdoor wordt het bijzonder eenvoudig om deze op te delen in zelfstandige units. Zo kunt u kleinere opslagruimtes aanbieden in diverse volumes. Die flexibiliteit wordt door de klant zeer op prijs gesteld.
  • U kunt doorgaans een hogere prijs rekenen per m2 voor een kleine unit in vergelijking met een grotere unit. Een rekenvoorbeeld: bij onze model 5 container rekent u 4x € 49,- huur per 4 weken, daar waar u voor het huren van de hele container misschien € 150,- vraagt. Het kan dus erg lucratief zijn om kleine units te verhuren op uw buitenterrein naast de reguliere grote units.
  • De Z-Box heeft een hoge kwaliteit en kent een zeer lange levensduur van minimaal 20 jaar.

Als u onze Z-Boxen eenmaal in gebruik heeft, zult u dus merken dat u verrassend snel het break-evenpunt kunt bereiken. Gemiddeld genomen heeft u de investering na drie jaar al terugverdiend.

Meer weten over alle mogelijkheden die de Z-Box u kan bieden? Ook benieuwd welke doelgroepen graag een kleinere unit willen huren op uw buitenterrein? Wij kunnen het u allemaal vertellen, neem dus snel contact met ons op.