De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Wij houden uw storage park up-to-date

Wanneer wij een containerpark hebben gebouwd of uitgebreid met extra opslagcontainers gaan we natuurlijk pas naar huis als alles er picobello uitziet. Met tientallen of zelfs honderden huurders per opslagpark kan er na die tijd altijd iets onverwachts gebeuren. En daar houden we rekening mee..

Het komt regelmatig voor dat een klant ons vraagt om iets te komen herstellen of aan te passen. Liefst zo snel mogelijk. Dat kan, wij houden immers altijd reserveonderdelen op voorraad. Vier recente voorbeelden waarbij we in snel in actie kwamen.

Storage Zeeland

Zierikzee

Ondanks waren we op verzoek van de klant afgereisd naar Zierikzee voor een kleine aanpassing aan een container dak. Zoals we al eerder opmerkten leent deze locatie zich uitstekend voor het schieten van wat oer Hollandse beelden met onze onvolprezen drone. Op weinig plekken is de eeuwige strijd tegen het water immers zo zichtbaar als in dit deel van Zeeland.

RentBox24

Erkelenz

Deze containers hadden we bij onze Duitse klant opgebouwd in hun eigen unieke, groene huiskleur. Na enige tijd waren er witte vlekken op een aantal containerdeuren ontstaan. We hebben toen ter plekke alle deuren gepolijst, waarna de vlekken waren verdwenen en de containers er weer uitzagen zoals ze oorspronkelijk waren bedoeld. Tot volle tevredenheid van de klant.

Carrébox

Lille

Op dit Franse opslagpark was er een vrachtwagen dwars door een container deur gereden. Die deur was dusdanig beschadigd dat deze niet meer open kon. Op verzoek van de klant hebben wij de beschadigde deur verwijderd en een nieuwe deur ingebouwd. Dat was voor ons ook een nieuwe klus’. Daarom hebben we dat eerst op ons eigen park uitgevoerd. Het goed stellen van een container deur is namelijk een precies werkje. Uiteindelijk is dat ter plekke ook goed gelukt.

1BOX

Hellevoetsluis

Op dit park raakte er een container beschadigd doordat er een heftruck tegen een containermuur was gereden. Er was daardoor een gat in de achtermuur ontstaan. Deze container hebben wij op verzoek van de klant gerepareerd door er een nieuwe muurplaat te monteren. Nu is de container weer waterdicht en geschikt voor langdurig gebruik.

Meer informatie over onze Z-Boxen?