De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Container Operated Storage heeft een grote toekomst

Wellicht kent u ons bedrijf Universal Storage Containers van de witte geïsoleerde buitencontainers die gemakkelijk in tot wel acht compartimenten kunnen worden verdeeld. Sinds 2018 hebben de Nederlandse broers Jan-Hein en Maarten Streppel, reeds 15 jaar actief in de opslagbranche, de krachten gebundeld met het Amerikaanse USC. In deze column vertellen zij wat er het afgelopen kwartaal zoal is gebeurd.

Geslaagde FEDESSA beurs

Als USC kunnen we tevreden terugkijken op de FEDESSA-beurs in het Portugese Vilamoura. De organisatie was wederom perfect. We vonden het heel speciaal dat in Portugal weer operators en leveranciers uit alle windstreken aanwezig waren. Tijdens het door ons verzorgde openingsfeest in de Purobeach Club van het Tivoli Marina hotel mochten we velen van hen begroeten, evenals medewerkers van de FEDESSA en zeer gewaardeerde klanten. Ook vierde USC-oprichter Peter Nemiroff dat hij de inmiddels respectabele leeftijd heeft bereikt van eh…. Wilt u echt weten hoe hou oud hij is geworden? Neem dan contact met ons op..

Onze USC booth trok veel belangstellenden. Bezoekers die geïnteresseerd waren in innovatie konden we op hun wenken bedienen. We hadden namelijk plaats ingeruimd voor onze innovatieve stapelconstructie, die onze engineers aan het ontwikkelen zijn.

Innovatieprijs voor DSOC

Aan het einde van de tweede beursdag mochten we de USC-innovatieprijs uitreiken aan DSOC, dat werkt aan het ontwikkelen van software voor de beveiliging van locaties. In onze nieuwsbrief van oktober staat een uitgebreid interview met DSOC. U ontvangt onze nieuwsbrief nog niet? Meld u dan alsnog aan via onze website.

Container operated storage

In verband met het recente overlijden van de geliefde Queen, kwam de Westminster Abbey vaak op televisie voorbij. Daarom moesten wij terugdenken aan de FEDESSA Self Storage Conference in Londen, inmiddels alweer drie jaar geleden. Toen plaatsten wij namelijk voor het eerst een demo-container, vrijwel voor de deur van de Westminster Abbey. Een met recht iconische locatie die een speciaal plekje in ons hart heeft verworven.

We zijn verheugd dat onze demo-container zo’n navolging heeft gekregen op de voorlaatste FEDESSA-beurs in Birmingham. Dat daar nu ‘gewoon’ een demo-container wordt neergezet tijdens zo’n grote beurs toont aan dat container operated storage heel snel volwassen is geworden. De leidende rol die het Verenigd Koninkrijk hierin heeft, begint ook navolging in andere landen te krijgen. Hierdoor is deze meest flexibele vorm van opslagruimte een inmiddels niet meer weg te denken onderdeel van het totale self storage palet.

Een pluim voor de FEDESSA dat zij die trend heeft onderkend en opgepikt. Wij van USC zullen, op onze beurt, ons er voor blijven inzetten om de container operated storage formule verder uit te dragen en kwalitatief op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

Wilt u meer wilt weten over onze onderneming of over onze containers? Neem vooral contact met ons op via +31 570 756035 of sales@universalstoragecontainers.eu. Graag horen we van u!

Jan-Hein en Maarten Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?