De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

USC ook in 2022 verkozen tot leverancier best portable storage unit

De jaarlijkse lezersenquête van Inside Self Storage (ISS) heeft weer verschillende winnaars opgeleverd. Wat niet veranderde was de winnaar van de Award voor de beste portable opslagcontainer. Want dat is opnieuw USC. En daar zijn we ook dit jaar weer erg trots op!

Wat is de ISS-enquête?
De Inside Self-Storage “Best of Business”-enquête, voor het eerst gelanceerd in 2011, verzamelt de online stemmen van de professionals uit de self storage industrie. Deze kiezen hun favoriete leveranciers in diverse categorieën. De winnende bedrijven worden vermeld in het augustusnummer van het ISS-magazine. De resultaten van de enquête blijven het hele jaar door online op de website staan, zodat de vele lezers en bezoekers er te allen tijde toegang tot hebben.

Wat is Inside Self Storage?
Al meer dan 28 jaar biedt Inside Self Storage (ISS) oplossingen en inzichten voor de self storage branche. ISS verzorgt het ISS-magazine en organiseert de jaarlijkse ISS World Expo (de grootste vakbeurs ter wereld voor de self storage branche) in Las Vegas. Daarnaast is ISS de initiator en aanjager van een grote, nog steeds groeiende, interactieve online community. De ISS Store biedt on-demand onderwijs en kennis aan voor de professionals binnen de self storage industrie.

Meer informatie over onze Z-Boxen?