De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

USC in Engeland: Networking Dinner en Movers & Storers Show

Maarten en Jan-Hein Streppel hadden de afgelopen periode veel activiteiten in Engeland gepland. Nadat ze met de ferry het Kanaal waren overgestoken, hebben ze klanten bezocht, schoven ze aan bij het SSA UK Networking Dinner in Londen en exposeerde USC voor het eerst op de Movers & Storers Show in Warwickshire. Een verslag.

Concurrentie

Het is van cruciaal belang om te weten wat er al op de self storage markt wordt aangeboden. Het rapport moet een analyse bevatten van de bestaande locaties. Denk aan aantallen vierkante meters, hoe lang de locaties al bestaan, unitgroottes, tarieven, opvallende kenmerken, bezettingsgraden, enz. Ook is het goed om te weten of er andere projecten in aanbouw zijn en of er ontwikkelingen zijn die nog in de planningsfase zitten.

De Movers & Storers Show in Engeland

Dit jaar waren Jan-Hein en Maarten samen met collega Leo Young voor het eerst met een demo container aanwezig op deze show die jaarlijks in november wordt gehouden in Warwickshire, in de West Midlands. “Een mooie, centraal gelegen locatie op maximaal 1,5 uur afstand van grote steden als Coventry, Birmingham en Leicester,” aldus Maarten.

Self storage verhuizers

Jan-Hein: “Deze beurs was voor ons een stap uit de self storage comfortzone. De show was ons aanbevolen omdat verhuisbedrijven in Engeland van oudsher veel affiniteit hebben met self storage. Ze vinden het een mooie afwisseling van het reguliere verhuiswerk. Als ze ook succesvol willen zijn binnen de opslagwereld, dan is self storage voor hen een hele logische keuze. Dat is een groot verschil met bijvoorbeeld de Nederlandse situatie, omdat de verhuisbranche hier vaak nog wat huiverig is als het om self storage gaat.”

Nieuwsgierig

De belangstelling voor de USC demo-container was overtuigend. Men was ook nieuwsgierig. “Veel partijen kenden USC nog niet, we zijn nog geen gevestigde naam binnen de Engelse verhuiswereld. Veel bezoekers gaven aan dat ze nog niet eerder zo’n mooie opslagcontainer hadden gezien, en dat vonden we een mooi compliment,” aldus Jan-Hein.
Op de projector in de demo container konden de bezoekers de bedrijfsvideo bekijken. Hierdoor kon men in één moeite de container, inclusief de verschillende compartimenten, bekijken wat direct een goede indruk gaf hoe flexibel onze containers inzetbaar zijn voor een self storage locatie.

Veel interesse

“Er zijn tientallen partijen geweest die concrete interesse voor onze opslagcontainer hebben getoond, vertelt Jan-Hein en Maarten vult aan: “Het publiek in het midden van Engeland is ook anders, wat meer relaxed; een mooie mix van toegankelijkheid en nuchterheid. Omdat in zowat elk dorp wel containeropslag is, voelt men zich met het self storage fenomeen verbonden. En het concept heeft zich daar al lang overduidelijk bewezen.”
Wat ons betreft komen we volgend jaar zeker terug op deze show.

Interesse in de succesvolle self storage formule van USC, actief door heel Europa?
Per 2023 gaan wij de Engelse markt vanuit voorraad leveren..

Meer informatie over onze Z-Boxen?