De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Container Operated Storage heeft een grote toekomst

Universal Storage Containers (USC) herkent u wellicht van de witte, geïsoleerde buitencontainers die eenvoudig in maximaal acht compartimenten kunnen worden verdeeld. Sinds 2018 bundelen de Nederlandse broers Jan-Hein en Maarten Streppel, al meer dan 15 jaar actief in de opslagbranche, hun krachten met USC. In dit artikel vertellen ze over wat er het afgelopen kwartaal is gebeurd.

Rotterdam FEDESSA 2023

Wij zijn verheugd dat FEDESSA Nederland heeft gekozen om haar jaarlijkse Europese conferentie dit jaar te organiseren. Een terechte erkenning, aangezien ons land een sterke aanwezigheid heeft in de self storage industrie. Natuurlijk hadden we
graag alle alle FEDESSA leden in onze woonplaats Deventer, maar Rotterdam is zeker een uitstekende keuze.

De stad met de grootste haven van Europa wordt niet voor niets de Poort naar Europa genoemd. zonder reden. De tweede stad van Nederland Nederland in termen van bevolking heeft moeilijke tijden doorgemaakt na de verwoestende bombardementen in de Tweede Wereldoorlog, en tijdens de wederopbouwperiode. In laatste decennia heeft Rotterdam zich echter ontwikkeld tot een bruisende metropool met veel interessante nieuwe architectuur en een on-Nederlandse skyline door de vele wolkenkrabbers.

Wist u?

Als het gaat om de architectuur van een opslagpark, weten we uit ervaring hoe belangrijk het is om klanten te betrekken in de visuele realisatieplannen van hun opslagpark.
Naast 2D-impressies kunnen wij ook steeds vaker 3D-impressies tonen om de beleving nog beter te maken, dus wij helpen u ook graag met 3D visualisaties. Bekijk hier de video van onze recentelijke resultaten in verscheidende landen.

Duurzaam ondernemen als corebusiness

Wat wij de bezoekers van onze stand tijdens de FEDESSA exhibition, aankomend najaar in Rotterdam, zeker willen laten zien is dat duurzaam ondernemen voor ons een core business is. De ontwikkelingen op dit gebied staan bij USC niet stil. Uiteraard helpen wij onze klanten graag om ook hun bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te maken.

Zonnepanelen

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de dakruimtes van hun containerpark slim te benutten door zonnepanelen te installeren. Daar hebben wij kant en klare pakketten voor samengesteld. Onze panelen sturen een micro-omvormer aan, waardoor iedere container eenvoudig aan- en los te koppelen is en hoge voltages worden vermeden.
Ook bij het ontwerp van een nieuw containerpark kan al rekening worden gehouden met een gunstige dakrichting. Dit om tot een zo hoog mogelijke opbrengst van de panelen te komen.

De PV-panelen vormen een verdienmodel op zich en kunnen desgewenst ook worden opgenomen in een lease-offerte. Daarnaast verschaffen zonnepanelen uw containerpark een duurzame uitstraling en een groen imago. Ideaal als u op zoek bent naar een duaal verdienmodel. Ook kunnen zonnepanelen bijdragen aan een gunstiger (NTA) energielabel van uw bedrijfspand.

Wilt u meer wilt weten over onze onderneming of over onze containers? Neem vooral contact met ons op via +31 570 756035 of sales@universalstoragecontainers.eu. Graag horen we van u!

Jan-Hein en Maarten Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?