Uw onderneming groeit sneller door lease!

Veel ondernemers willen graag een hogere omzet en winst. Daarvoor is het nodig om verder te groeien. En om te groeien, zult u moeten investeren. Maar vandaag de dag is investeren niet zo makkelijk. Het grootste probleem bij veel ondernemers zit ‘m in de liquiditeit. Investeren doe je over het algemeen niet met € 100,-. Veel ondernemers zijn in dat opzicht, terecht, voorzichtig met het inzetten van hun eigen kapitaal. Liquiditeit opbouwen kost veel tijd en hierdoor stagneert de groei van de onderneming en dus ook de liquiditeit, tenzij u tegen een relatief hoge rente gaat lenen bij de bank. En dat is jammer.

Het afsluiten van een voordelige lease constructie

Leasen steeds populairder

Er is een slimme manier om toch te kunnen groeien zonder grote investeringen te hoeven doen. Leasen is daarvoor bij uitstek geschikt. Wanneer u een product gaat leasen, betaalt u een vast bedrag per maand. U heeft dan niet alleen zekerheid over de kosten, u kunt ook over uw eigen kapitaal blijven beschikken om daarmee andere investeringen te doen.

Ook belastingtechnisch heeft leasen zo z’n voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de investeringsaftrek. Daarnaast kunt u het rentedeel van uw leasetermijn als kosten opvoeren op uw winst- en verliesrekening. Niet verwonderlijk dus dat ook binnen de self storage branche steeds meer ondernemingen gebruik maken van de aangeboden leasemogelijkheden.

Kopen of retourneren

Ook Universal Storage Containers biedt de mogelijkheid om onze self storage box te leasen. Aan het eind van de leasetermijn, bijvoorbeeld na 48 maanden, kunt u nog steeds beslissen of u de self storage box alsnog wilt kopen voor een vastgestelde prijs of dat u deze wilt retourneren. Kort gezegd betekent leasen de vrijheid om te groeien zonder direct grote investeringen te moeten doen.

Bent u benieuwd wat leasen voor uw onderneming kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om de vele mogelijkheden met ons te bespreken. Stel de groei van uw onderneming niet langer uit en neem zo snel mogelijk contact met ons op.