De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Snel verhuurunits aanpassen? Geen probleem!

Op een vrijdag kreeg onze engineer Danny de vraag voorgelegd of hij nieuwe containerindelingen kon maken voor een Franse klant. Deze wilde liever opslagunits met andere binnenmaten aan kunnen bieden. Hiermee zou hij aan de in Frankrijk gangbare verhuurmaten kunnen voldoen.

De klant wilde dat de binnenmaten van de containers aansloten op zijn eigen m2-aanbod. Om die reden hebben we de compartimenten verplaatst en aangepast. Zo ontstond er een voor hem meer logische indeling. Die moest uiteraard wel passen binnen de totale binnenruimte van een container van 14m2.

De deadline was krap maar met behulp van slim doorrekenen is het gelukt om voor deze klant vier verhuurunits te creëren met een afwijkende indeling. De nieuwe indeling werd toegepast voor zowel een 3-deurs als een 4-deurs USC-container (ofwel een model 4 en een model 5).

Door deze vraag snel op te pakken konden we de eerstvolgende maandag al de nieuwe indeling aanleveren bij de tevreden klant. Vervolgens is de nieuwe compartimentering ook goedgekeurd door de fabrikant. Op dit moment zijn de containers in productie.

Ook belangstelling voor onze flexibel in te delen self storage containers? Bekijk hier onze 6 modellen.

Meer informatie over onze Z-Boxen?