Storage420 breidt self storage uit

Snel extra opslagruimte nodig, tijdelijk of permanent?

We krijgen regelmatig de vraag of we kunnen helpen om – al dan niet tijdelijk – extra opslagruimte te creëren, liefst zo snel mogelijk. Meestal gaat het om hooguit enkele multifunctionele opslagcontainers. Hiermee zou de klant al erg geholpen zijn. Opslagbox Marum was daar bijvoorbeeld erg blij mee. Dus ja, dat kunnen we zeker!

Slim gebruik van extra ruimte

Extra ruimte is vaak handig tijdens een verbouwing of uitbreiding. Zeker wanneer een gedeelte van de normale opslagvoorzieningen tijdelijk niet te gebruiken zijn. Of wanneer er bepaalde producten gescheiden van de rest van de voorraad opgeslagen moeten worden. Het kan ook logistiek handig zijn en veel tijd en geld besparen om voor een groep werknemers externe opslag te realiseren. Dan is het niet nodig dat ze voortdurend via de hoofdlocatie naar binnen lopen. Een Z-Box met aparte toegangsdeuren, waar werknemers hun auto of bus voor kunnen parkeren, is dan erg interessant. Dat biedt mogelijkheden om veel sneller te kunnen laden en lossen.
Een aparte Z-Box op een slimme locatie kan overigens ook een mooie oplossing zijn om de logistiek van pakketdiensten te verbeteren.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Containers beschikbaar

Heb je ruimte voor een of meerdere Z-Boxen en behoefte aan extra opslagruimte, dan kunnen wij meestal snel acteren. Ons professionele bouwteam levert de opslagcontainers kant en klaar af op de gewenste locatie en zet ze op de juiste plek neer. Vandaag geleverd en geplaatst, dezelfde dag nog te gebruiken!

Shortlease

Wist je dat onze containers ook tijdelijk te gebruiken zijn door middel van onze slimme shortlease constructie? Lees er hier alles over.

Meer informatie over onze Z-Boxen?