De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Recente leveringen

Het zijn drukke tijden voor USC. We praten u hier even bij over de meest recente ontwikkelingen op opslaggebied.

1Box, Utrecht

Nadat we al eerder op de locatie van 1Box in Hellevoetsluis opslagcontainers hadden geplaatst, hebben we onlangs voor dezelfde opdrachtgever een bescheiden park gerealiseerd in Utrecht. Op deze toplocatie in het centrum van het land, goed bereikbaar vanaf de A2 en de A27, beschikte 1Box nog over een ongebruikt perceel direct achter hun pand. 

Het was was even passen en meten om het terrein maximaal te kunnen vullen met Z-Boxen. Uiteraard moest elke opslagcontainer met de auto goed bereikbaar zijn. Dit is gelukt zodat ook dit terrein voortaan maximaal rendement kan gaan genereren. Nieuwe klanten kunnen hier bijzonder veilig hun inboedel komen opslaan. De gloednieuwe self storage locatie is namelijk voorzien van een elektrisch bedienbaar hek, diverse camera’s en goede verlichting.

In de eerstvolgende Unlocked, het kwartaalmagazine van FEDESSA, zal een interview met directeur Jan Bikker van 1Box te lezen zijn op onze vaste blogpagina.

Kontain, Vallentuna, Zweden

In de lente van dit jaar gaan we onder de rook van Stockholm weer een mooi opslagpark bouwen voor Kontain. Het betreft een flink park van tientallen containers met een veelvoud aan apart verhuurbare units.

Om de opening te bespoedigen is besloten om direct na de toekenning van de omgevingsvergunning al een aantal containers te plaatsen. Onze engineer Danny begeleidt dit proces op afstand. Waar nodig zal hij uiteraard ook ter plekke aanwezig zijn. Het park is al gedeeltelijk in bedrijf. De rest van de opslagcontainers wordt de komende maanden geplaatst. We hebben een animatie gemaakt hoe het park eruit komt te zien.

Meer informatie over onze Z-Boxen?