Parkeerruimte over? Verhoog uw omzet met een Z-Box!

Door de huidige COVID-19 problematiek is onze mobiliteit veranderd. Veel parkeergelegenheden staan momenteel lang niet meer zo vol als eerst. Met name parkeerterreinen aan de rand van stadscentra, maar ook die bij ziekenhuizen en winkelgebieden, vertonen permanent veel lege plekken.

Anderzijds blijft de vraag naar opslagruimte toenemen. Dat is niet zo gek. De Hypotheker meldde onlangs dat het aantal aanvragen voor verbouwingshypotheken deze periode fors is is gestegen. Dit betekent automatisch dat deze doelgroep behoefte heeft aan tijdelijke opslagruimte.

Twee ontwikkelingen combineren

Om op deze twee ontwikkelingen te anticiperen hebben wij een slim shortlease concept ontwikkeld, waarmee we een parkeerruimte tegen geringe aanpassingen kunnen veranderen in een pop-up storage park. Met behulp van onze 2D- en 3D-tekeningen kunt u vooraf een goed beeld krijgen van het te verwachten eindresultaat. Ook kunnen we nauwkeurig berekenen wat uw opbrengsten zullen zijn. Mocht de situatie weer veranderen, dan kan het park weer snel worden gedemonteerd. Vanwege ons slimme shortlease concept is er geen aanbetaling nodig.
Interesse? Neem dan direct contact met ons op.