Oplevering compleet Storage Park Opslagbox Zutphen

Vorig jaar hebben wij bij Opslagbox Zutphen een aantal Z-Boxen mogen plaatsen. Dat is zeer goed bevallen. Na een proefperiode heeft Opslagbox Zutphen daarom besloten om een volledig Storage Park door ons te laten realiseren.

De klanten kunnen nu kiezen uit maar liefst 43 weerbestendige buitenunits in diverse afmetingen. De containers zijn dusdanig neergezet dat ze het park al grotendeels afsluiten. 

De toegang tot het park bestaat uit een elektrisch bediende toegangspoort. Deze poort is aangesloten op de bestaande faciliteiten voor de toegangscontrole. De nieuwe units zijn geïntegreerd in het online reserveringssysteem van Opslagbox Zutphen. De klant kan nu eenvoudig online de beschikbaarheid van de units bekijken en desgewenst direct reserveren.

Het Storage Park is goed verlicht en voorzien van kwalitatief uitstekende camera’s. Ook over de routing op het park is nagedacht. De gebruiker rijdt linksom rond, met de auto en aanhanger, zonder achteruit te hoeven manoeuvreren.

Wij zijn trots op het eindresultaat, maar ook Opslagbox Zutphen en haar klanten zijn zeer tevreden. Het bezettingspercentage van deze locatie vertoont inmiddels een sterk stijgende lijn.