Oplevering Baarn

Een van onze meest recente uitleveringen vond plaats in Baarn. I.H.P. Beheer B.V. maakt gebruik van onze slimme short-lease constructie en biedt nu opslagruimte aan in Baarn. Dit gebeurt in samenwerking met Storage Share.

I.H.P. was op zoek naar een mogelijkheid om tijdelijke opslagruimte aan te bieden. De link met USC en Storage Share was dan snel gelegd. Op de bewuste locatie hebben we 6 Z-Boxen geplaatst die ruimte bieden aan 18 verhuurbare units.

Deze locatie bevindt zich middenin een woonwijk, dat is redelijk uniek omdat de meeste van onze klanten actief zijn op een industrie- of bedrijventerrein. Een van de grote voordelen van onze Z-Box is dan ook dat je ze, vanwege de perfecte vormgeving, echt overal neer kunt zetten.
Juist in een woonwijk zijn de kansen voor een geslaagd verdienmodel hoog. Er zijn ongetwijfeld genoeg buurtbewoners die wel wat extra opslagruimte kunnen gebruiken voor hun spullen. Dan is het erg prettig als je de buurt niet uit hoeft om bij je eigen unit te komen.

Wilt u ook meer weten over alle mogelijkheden die ons opslagconcept biedt bij plaatsing in een woonwijk? We vertellen u hier graag meer over!