De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Vooruitblik op 2023

Hoewel 2023 alweer enkele weken oud is, maak ik graag van de gelegenheid gebruik om u alsnog een gelukkig nieuwjaar te wensen. Hopelijk bent u het jaar rustig en gezond begonnen.

Voor USC staan er de komende tijd weer mooie activiteiten op de planning.
Op het moment van schrijven laden wij nieuwe opslagcontainers uit in Zweden, die in de komende weken zullen worden opgebouwd. Volgende week gaan we praten over het plaatsen van USC opslagcontainers in IJsland. Graag vertellen we u hier in de volgende nieuwsbrieven meer over. In de eerste week van februari staat de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van de FEDESSA gepland, waar wij als USC eveneens aan deelnemen en waar we veel van onze contacten in de opslagbranche hopen te ontmoeten.

Duurzaamheid

Ook dit jaar zijn er weer verschillende beurzen op het gebied van opslag & verhuizen waar wij als USC exposeren. U vindt een overzicht van deze beurzen in de Opslagwijzer onderin de nieuwsbrief. Eén van de onderwerpen waar we u dan graag meer over vertellen is het verduurzamen van uw opslagfaciliteit, in het bijzonder het gebruik van zonnepanelen. Daarnaast presenteren we u ook graag de opslagverdieping die qua ontwikkeling de eindfase nadert. Door inzet van deze verdieping krijgt u de mogelijkheid om opslagcapaciteit op hoogte beschikbaar te maken voor uw klanten en daarmee uw beschikbare opslagcapaciteit te vergroten.

Wij verheugen ons op een mooi jaar samen met onze klanten en partners van USC!

Mede namens mijn broer Maarten en team USC groeten uit Deventer,

Jan-Hein Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?