+31570756035 [email protected]

Leer over de Amerikaanse Self Storage markt

Wij van Universal Storage Containers bezoeken normaal gesproken alle self-storage beurzen. Dat dit vanwege COVID-19 al langere tijd niet meer mogelijk is, vinden wij natuurlijk erg jammer. Sommige organisatoren kiezen ervoor om een online variant te organiseren. FEDESSA, de Europese branchevereniging van self-storage bedrijven, deed dit eerder al succesvol in 2020.

ISS virtual Conference

De grootste self-storage beurs ter wereld blijft uiteraard de Amerikaanse ISS Conference die jaarlijks in ‘The Mirage’, in Las Vegas wordt gehouden. Deze beurs staat gepland voor 13 t/m 16 juli 2021, maar in april vindt er voor het eerst een virtuele conferentie plaats.
De Verenigde Staten vormen, zoals u allen weet, de crème de la crème van de self-storage branche. Deze beurs is dan weer het pareltje onder alle beurzen uit de branche.

Kijk ook live mee

Organisator ISS (Inside Self-Storage) maakt het voor iedereen die geïnteresseerd is mogelijk om al vanaf 39 dollar, ‘live’ aanwezig te zijn. U kunt voor dat bedrag acht seminars direct bekijken en een aantal eerder opgenomen presentaties. Een unieke kans om voor een luttel bedrag een blik te kunnen werpen op en zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de Amerikaanse self-storage wereld. Daarom vinden wij het zeer de moeite waard om u op deze mogelijkheid te attenderen. De hoofdonderwerpen zijn ‘inzichten, innovatie & ideeën’. De virtuele conferentie vindt plaats op 28 en 29 april.

Aanmelden

Wij zullen uiteraard ook ‘aanwezig’ zijn, USC is altijd sponsor bij ISS evenementen. U oriënteert zich op een verdere uitbreiding in de self-storage branche? U wilt informatie over de huidige stand van zaken op de Amerikaanse self-storage markt? Geef u dan nu op via deze link.

Mark Elsendoorn
Accountmanager