De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Levering opslagcontainers voor 1BOX in Breda

Onlangs hebben we opnieuw een locatie van 1BOX voorzien van onze opslagcontainers. Ditmaal ging het om de vestiging in Breda. Maar voordat de daadwerkelijke plaatsing kon beginnen, was er natuurlijk wel een hoop voorbereiding aan vooraf gegaan.

Inmeten met pionnen

Zo heeft onze engineer Danny Schmidt eerst ter plekke het terrein ingemeten. Dat doet hij met behulp van de inmiddels bekende oranje pionnen. Ook bij andere afnemers, zoals de rentbox24 vestiging in Erkelenz, Duitsland, nam hij ze mee. De voordelen van deze werkwijze hebben zich inmiddels ruimschoots in de praktijk bewezen.

Goede indruk

De plekken waar de containers moeten komen, worden duidelijk afgebakend. Maar ook de beoogde breedte van de straten en de meest optimale aan- en afvoerroute voor de toekomstige klanten kunnen worden gevisualiseerd. Zo krijgen alle betrokkenen een goede indruk van hoe het terrein eruit komt te zien als de opslagcontainers er eenmaal staan. Wanneer de opdrachtgever akkoord is met de beoogde inrichting kunnen we een volgende fase ingaan.

Drone inzetten

Met behulp van onze drone kunnen we scherpe luchtfoto’s maken van het self storage terrein. Daarmee wordt het eenvoudig om een 2D- en/of 3D-tekening te maken van de beoogde locatie. Overigens: dit kunnen we natuurlijk ook voor u doen wanneer u nadenkt over de mogelijkheden voor het inrichten van een self storage locatie. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via sales@universalstoragecontainers.nl of bel +31 570 756 035.

Oplevering

Danny was ook aanwezig bij de daadwerkelijke levering van de opslagcontainers. Dat proces verliep probleemloos, dankzij de prima samenwerking tussen ons vaste Deventer transportbedrijf de Roos, Van der Kreeft, onze heftruckleverancier uit Utrecht en de ontvangende partij 1Box Breda.

Meer informatie over onze Z-Boxen?