Interview met Alfred Hissink, eigenaar van Opslag Zelhem

Onlangs hebben we een aantal Z-Boxen afgeleverd in Zelhem. Eigenaar Alfred Hissink is hier begonnen met een storage park naast zijn bedrijf in tuinverlichting; Opslag Zelhem. Lees hier meer over zijn eerste ervaringen binnen de storage wereld en hoe je van een ongebruikt stuk terrein snel een goed renderend storage park kunt maken.

Wat voor bedrijf heb je?

‘Ik ben al jarenlang actief met mijn bedrijf Extensa tuinverlichting, waarvan ik de producten in heel Europa afzet. Ik ben destijds in Zelhem vanuit huis begonnen, langzaamaan gegroeid, personeel erbij gekregen, een pand en een stuk grond gekocht.’

Hoe kwam je bij USC uit?

‘Via mijn transporteur kwam ik in contact met USC. Van het een kwam het ander, ik had nog wat ruimte over op mijn terrein en had zoiets van: ‘Waarom niet?’ Laat ik het eens proberen met een aantal containers. Het is voor mij immers een bijverdienste en de financiële risico’s zijn zeer gering. Ik heb gekozen voor een leaseconstructie via USC.’

Hoeveel containers heb je?

‘Ik heb nu 15 units. Als het aanslaat wil ik uitbreiden tot 45 units, want meer ruimte heb ik niet. Het risico is voor mij sowieso beperkt. Ik heb trouwens al een paar units verhuurd en USC zorgt voor opstart in de marketingondersteuning, zodat ik vlot vol kom te zitten.

Ik heb verder helemaal niet naar andere containers of mogelijkheden gekeken. Ik vind de Z-Box gewoon erg mooi. Het idee van containeropslag vond ik direct goed en ik dacht dat er ook wel vraag naar zou zijn in deze regio. Hier in de omgeving is namelijk weinig aanbod op dit gebied.’

Heb je nog secundaire producten afgenomen?

‘Ik heb een paar oprijplaten afgenomen. Stroom aanleggen doe ik te zijner tijd wel zelf, ik ben van huis uit elektricien dus dat komt wel goed.’

Hoe verliep de plaatsing?

‘Dat is allemaal prima verlopen. De levering van de containers was wel wat vertraagd maar dat maakte mij in dit geval weinig uit. Ik ben die vertraging trouwens wel gewend met de containers uit Azië waar tuinspullen in zitten. Het is meer dat de klanten minder begrip hebben voor vertragingen.’

Wat is je indruk van de professionaliteit bij USC?

‘Bij USC is Mark mijn contactpersoon en hij begeleidt het project heel goed. Hij is enthousiast, komt zijn afspraken na en verder heb ik alle hulp gekregen die ik nodig had.’

Wat doe je aan communicatie/marketing?

‘We hebben een website www.opslagzelhem.nl gemaakt voor de verhuur en binnenkort wil ik nog wat aan Adwords gaan doen, niet teveel want mijn verhuuraanbod is met 15 units natuurlijk beperkt. Een advertentie plaatsen in het plaatselijke huis-aan-huis blad doe ik ook nog wel. Tevens verzorgt USC een flyer en poster voor Opslag Zelhem om mij te ondersteunen met de offline marketing.

Ik zit met mijn bedrijf pal tegenover de bouwmarkt waardoor er sowieso al heel veel mensen langs mijn bedrijf komen. Ik ga binnenkort een groot bord plaatsen met ‘Opslag Zelhem’ erop, dus ik verwacht nog wel wat aanloop vanuit die hoek.’

___________________________________________________________________________________________________________

Ook een ongebruikt stuk terrein? Daar kun je dus veel mee doen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.