De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Hoe houdt u uw website up-to-date?

Zelfs als uw self storage website nog steeds goed scoort bij de zoekmachines en bezoekers klanten worden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Lees waarom een regelmatige audit van cruciaal belang is. Wat moet u onderzoeken en hoe vaak moet u dit doen?

U zou uw website kunnen zien als iets waar weinig aan hoeft te worden veranderd. Omdat deze puur gericht is op de verkoop van self storage ruimtes. Maar stilstand is achteruitgang, zeker in de digitale wereld. Want, als er lang niets op uw website verandert, wordt deze steeds lastiger gevonden. Zoekwoorden kunnen verouderen, pagina’s gaan langzamer laden.  Zo zijn er talloze factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op de zoekmachineoptimalisatie (SEO). Deze is immers van groot belang voor de ranking die de zoekmachines hanteren.

Algoritmes Google

Google voert doorlopend talloze algoritme-updates door. Hiermee houden ze rekening met het steeds veranderende zoekgedrag van gebruikers. Wil u dit zelf gaan bijhouden? U zou er zowat een fulltime baan aan hebben. Hoewel sommige updates minimaal zijn, kunnen ze nog steeds een behoorlijke impact hebben.

Beter is het om die veranderingen voor te zijn. Licht daarom regelmatig de hele website weer eens door. Werkt de menustructuur nog goed? Is alle content nog up-to-date? Zijn de SEO-functies bijgewerkt op de juiste zoektermen? Een grondige audit helpt u om erachter te komen wat er verbeterd kan worden. Dat gaat dus echt verder dan hier en daar een zoekwoord aanpassen.

Kleine, beheersbare taken


Het uitvoeren van routinematig onderhoud aan de website en technische SEO is belangrijk. Het kan helpen om een ​​goede positie in de zoekresultaten te behouden. Daarbij kan het de algehele gebruikerservaring ondersteunen. Pak deze taken één voor één aan. Zo kunt u uw website actueel en concurrerend houden. Dat is belangrijk binnen de steeds competitievere self storage branche.

SEO-onderhoud

De organische prestaties van een website zijn cruciaal om gevonden te blijven worden. Maar waar moet u zich precies op concentreren als u de technische SEO van de site controleert? Veel voorkomende items om op te letten zijn:

404 en 500 fouten
Niet werkende links
301 omleidingen
Ontbrekende titeltags
Missende metabeschrijvingen
Ontbrekende alt-teksten bij afbeeldingen
Gecomprimeerde plaatjes die groter zijn dan 100 kilobytes

Komen de zoekmachinerobots die uw website scannen,  bovenstaande zaken tegen? Dan zal dat een negatieve invloed hebben op de organische ranking. Sommige tekortkomingen hebben te maken met de intentie van de gebruiker. Andere houden verband met de gebruikerservaring. Beide spelen een cruciale rol in de zogenoemde autoriteitsscore van uw self storage website. Pak deze zaken maandelijks aan. Dan zorgt u ervoor dat uw website ‘gezond’ blijft.

Binnenkort meer over het gezond houden van uw website. 

Bron: Kara Johnson |  Inside Self Storage

Meer informatie over onze Z-Boxen?