De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Haal meer uit uw Z-Box met onze accessoires

In de praktijk blijkt dat onze opdrachtgevers en hun klanten onze Z-Boxen zeer waarderen. Denk daarbij aan zaken als; leverbaar in maar liefst acht modellen, opdeelbaar in verschillende units, condensatievrij en goed te beveiligen. 

Om uw klanten extra service te kunnen bieden hebben wij ook nog een aantal accessoires in ons assortiment. Wij hebben deze eens overzichtelijk voor u op een rij gezet.

De accessoires op een rij

Gecertificeerde sloten

Dé hoeksteen van veilige opslag. Daarom leveren wij de beste vastgoed gecertificeerde SKG*** cilindersloten. Met ons sluitplan dekken alle verzekeraars de opslag van uw goederen. Als beheerder houdt u toegang tot de units. De eindgebruiker kan met één sleutel ook bijvoorbeeld een hek, gezamenlijke ruimtes, aanhangers of het alarm bedienen.

 

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Oprijplaten

Wij bieden deze handige accessoire, ideaal voor zakelijke klanten en motorrijders, standaard in twee formaten aan. 40 x 40 cm en 80 x 40 cm, beide 15 cm hoog. Past dat niet? Dan maken wij graag een oprijplaat voor u op maat.

Verlichting

Verlichting stellen klanten erg op prijs. Dat kan ook zonder dat er stroom aanwezig is. Onze werklamp geeft veel licht, is zeer zuinig in het gebruik, kan tegen een stootje, is magnetisch en functioneert ook als powerbank.

Elektriciteit

Stroom is zeker voor motorrijders een ‘must’. Onze moderne wandcontactdozen zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te verzegelen, zodat ze niet makkelijk voor andere doeleinden kunnen worden benut.

Branding

Verhoog de uitstraling van uw containerpark enorm door het uiterlijk van de Z-Box aan te passen aan uw bedrijfskleuren en/of uw logo toe te voegen. Dit is mogelijk vanaf de afname van 12 containers. Het laten aanbrengen van magneetstickers kan al vanaf de afname van één container.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Zonnepanelen

Duurzaam ondernemen is helemaal van nu. Gebruik de dakruimte van uw containerpark slim door daarop zonnepanelen te laten installeren. Er passen zes panelen op één container. Hiermee bespaart u energie én u kunt uw bedrijf profileren als een duurzame onderneming.

Marketing boost

Als u wilt groeien, denken en doen we graag met u mee. Om de beschikbare opslagruimte zo snel mogelijk te verhuren kunt u denken aan telefonische acquisitie, een klantvriendelijke(r) website of het verspreiden van flyers en posters. Ons marketingteam kan u er alles over vertellen.

 

Direct accessoires afnemen?

Wilt u een of meerdere accessoires wilt afnemen? Geïnteresseerd in een marketing boost? Of eerst nog meer informatie wilt, neem dan contact op met ons.

Meer informatie over onze Z-Boxen?