De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Vooruitblik FEDESSA 2023 Rotterdam

Wij verheugen ons op de Europese Fedessa Conference, die dit jaar in ons ‘eigen’ Rotterdam wordt gehouden. Dit is dé conferentie voor de gezamenlijke self-storage associaties in Europa.

Industry report

Op de Fedessa Conference wordt het jaarlijkse ‘industry report’ gelanceerd, zijn er workshops en expertsessies en is er een grote trade show. Een must voor iedere self-storage operator. Wij zijn uiteraard met onze booth op de trade show te vinden waar we onze nieuwe duurzaamheid oplossingen laten zien. Daarnaast hebben wij een demo container buiten beschikbaar zodat u in levende lijve onze container kan ervaren.

Bezoek aan opslagpark en openingsfeest

Op dinsdag de 24e organiseren wij een site tour naar onze gewaardeerde klant Storage Zeeland in Zierikzee. Deze tour is onderdeel van het officiële programma en duurt van 15.00 tot 18.30. Storage Zeeland is vanaf Rotterdam bereikbaar via een prachtige route langs meerdere Deltawerken. De Deltawerken zijn de stormvloedkeringen, gebouwd na de vloed van 1953. Deze stormvloedkeringen worden gezien als één van de zeven Industriële Wereldwonderen. De terugweg gaat door de haven van Rotterdam. Voor wie hier niet bekend is; deze haven is de grootste van Europa en was van 1962 tot 2004 de grootste ter wereld. De tour eindigt bij het Maritiem Museum, op loopafstand van het Postillion hotel.

Openingsfeest

Aansluitend hierop organiseren wij de openingsparty van de conference in dit Maritiem Museum. Dit lijkt een beetje traditie te worden sinds de Londense editie in 2019. Iedereen is hiervoor uitgenodigd na een RSVP. Wij hebben echter beperkt plaats, dus reageer snel. Mocht u als Fedessa-lid half oktober nog niks hebben gehoord via de organisatie, laat het dan weten.

Wilt u als lid mee met onze tour, dan kunt u dit aangeven in uw reserveringsformulier van de Fedessa Conference. Bent u geen lid van de Fedessa, maar wilt u wel mee met de tour en heeft u wel zin in een feestje, reageer dan ook even via de mail via sales@universalstoragecontainers.nl

Graag tot eind oktober in Rotterdam.

Maarten Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?