De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Externe opslagruimte biedt verhuizers extra kansen

Onlangs verzorgde collega Maarten Streppel op uitnodiging van Euromovers Nederland een presentatie in Amersfoort. Maarten hield de aanwezige verhuisbedrijven voor dat ze kansen laten liggen doordat ze opslagruimte aanbieden nog te veel associëren met een verhuizing. 

Veel particulieren hebben namelijk ook behoefte aan opslagruimte zonder dat ze direct een verhuizing hebben gepland. En dat opslaan doen de mensen nu eenmaal liever bij een bekende naam die al tientallen jaren actief is in de eigen regio dan bij een relatief onbekend storage bedrijf. Van die naamsbekendheid zouden de verhuizers, met hun vaak al lang bestaande bedrijven, meer gebruik kunnen maken.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

USC ontzorgt

Verhuisbedrijven zijn vaak huiverig om externe opslagruimte aan te bieden, stelt Maarten. Ze denken dat ze dagelijks klanten over de vloer krijgen en daar zijn ze niet op ingericht. Door op het buitenterrein een apart opslagpark te bouwen, is dat echter ook niet nodig. Hiermee voorkom je inloop terwijl de klanten toch zelfstandig 24/7 bij hun spullen kunnen.

Een opslagpark genereert veel extra werk? Geen nood, ook het beheer van het park kan geheel door USC worden overgenomen. Natuurlijk zijn er ook hybride varianten van deze formule mogelijk, waarbij een gedeelte van de opslag buiten en een gedeelte van de opslag binnen plaatsvindt.

De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Omzetverhogend

USC weet uit ervaring dat een apart opslagpark omzetverhogend werkt. De kans is namelijk groot dat klanten die bij je opslaan ook een toekomstige verhuizing aan hetzelfde bedrijf toevertrouwen. USC heeft met Euromovers-lid H. van der Berg al een succesvolle samenwerking opgezet op hun locatie in Duiven. Ook met niet-Euromovers leden lopen er al succesvolle samenwerkingsverbanden waarbij er externe opslag op het buitenterrein is gerealiseerd.

Wij van USC zijn er dan ook van overtuigd dat onze oplossing voorziet in de latente behoeftes van veel meer verhuisbedrijven en anders wel die van hun klanten. We willen dan ook de leden van Euromovers uitnodigen om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor hun eigen onderneming te bespreken.

USC wil Euromovers nogmaals bedanken voor de hartelijke ontvangst en de gelegenheid die Maarten werd geboden om ons verhaal te vertellen. 

Meer informatie over onze Z-Boxen?