De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

De Z-Box; een renderend en duurzaam verdienmodel

Wie investeert in onze opslagcontainer slaat twee vliegen in één klap. Niet alleen kiest u voor een goed renderend verdienmodel. U haalt met de aanschaf van de Z-Box ook nog eens een zeer duurzaam product in huis. Bij USC is duurzame bedrijfsvoering namelijk altijd prioriteit.

10x duurzaamheid

Kort gezegd, onze focus ligt op het leveren van producten en diensten die aansluiten op de huidige behoeften van onze klanten en hun eindgebruikers, zonder daarmee de belangen van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Onze Z-Box opslagcontainer is een goed voorbeeld van een product dat is ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. Want, ga maar na:

  1. De Z-Box is bijna volledig gemaakt van staal dat zeer goed recyclebaar is. In de nabije toekomst wordt de Z-Box zelfs voor 100% van recyclebaar materiaal gemaakt.
  2. Staal is zeer goed te hergebruiken. Toch streven we ernaar om het gebruik ervan te verminderen. Een positief gevolg is, dat ook het transportgewicht verder zal dalen.
  3. De gebruikte schroeven krijgen ook een tweede leven of worden gerecycled.
  4. De opslagcontainers zijn opvouwbaar, waardoor ze efficiënter zijn te transporteren. Ze zijn stapelbaar waardoor er zo veel mogelijk exemplaren in één zeecontainer vervoerd kunnen worden.
  5. Omdat de Z-Box een opvouwbare opbergcontainer is, kunnen er maar liefst 12 eenheden worden vervoerd op één vrachtwagen.
  6. De buiten- en de binnenkant van de opslagcontainers zijn aanpasbaar waardoor de gebruiksmogelijkheden legio zijn en je de opslagcontainer dus langer kunt gebruiken.
  7. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal gaan onze opslagcontainers erg lang mee.
  8. De opslagcontainer en de onderdelen waaruit deze is opgebouwd zijn zodanig ontworpen dat reparaties en het plegen van onderhoud eenvoudig zijn uit te voeren.
  9. De Z-Box is zodanig ontworpen dat de compartimenten gemakkelijk opnieuw te gebruiken zijn.
  10. De productie en voormontage gebeurt zoveel mogelijk op één locatie, waardoor er minder transportbewegingen nodig zijn.

Sustainability Report

Op verzoek van diverse klanten hebben wij een Sustainability Report opgesteld. De gemeenten waar onze klanten actief zijn of willen worden vragen namelijk steeds vaker om een dergelijk rapport. USC werkt elke dag hard aan verdere verduurzaming van haar producten en diensten. Het Sustainability Report van USC zal daarom steeds opnieuw worden aangevuld, geactualiseerd en uitgebreid.

Ons meest recente Sustainability Report is op verzoek beschikbaar.
Interesse? U kunt mij altijd bereiken op +31 570 756035 of sales@universalstoragecontainers.eu.

Maarten Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?