Creëer uw ideale opslagpark; kom kijken in Deventer

Recentelijk werd het op ons buitenterrein in Deventer gehuisveste milieuplein opgeheven en verplaatst naar een andere locatie. Op dit plein konden de inwoners van Deventer hun recyclebare afval gratis wegbrengen. Het spreekt voor zich dat wij aan de gemeente Deventer een prettige, langjarige huurder hadden.

Lokaal bieden wij opslagruimte aan onder de handelsnaam Salland Storage. Een groot voordeel voor Salland Storage was de doorlopend grote verkeersstroom richting het milieuplein, waardoor zo’n beetje elke inwoners van Deventer inmiddels weet wij wij gevestigd zijn. Maar zoals altijd is er een tijd van komen en van gaan en deze tijd was inmiddels aangebroken.

Volwaardig opslagpark realiseren

Het vertrek van een huurder brengt altijd weer mooie kansen. Voor USC bood dit dé kans om een volwaardig opslagpark voor onze opslagcontainers te realiseren. Dit park zou als benchmark kunnen gelden voor de door ons te bouwen parken. In het verleden hadden wij al een mooie proefopstelling staan, maar wij fantaseerden in 2019 al hoe mooi het zou zijn om een eigen opslagpark voor Salland Storage in gebruik te kunnen nemen.

Op deze manier staan wij voor ons gevoel nog dichter bij de eindgebruiker en horen wij uit eerste hand de ervaringen met onze opslagcontainers. Deze ervaringen delen wij graag met u. Ook testen wij nieuwe concepten zoals verwarming in onze opslagcontainers, de ideale breedte van straten vol containers, maar ook het gebruik van zonnepanelen.

De foto’s geven een indruk maar u bent natuurlijk van harte welkom om eens ‘live’ te komen kijken.
Wij zijn in elk geval erg blij met de nieuwe opstelling.

Kom kijken en maak direct een vrijblijvende afspraak.