De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Container verplaatsing Duitsland

Seth vertelt: “Ook nadat een klant containers bij ons heeft gekocht, proberen we zo veel mogelijk van dienst te zijn.” Zo ook bij een klant in Duitsland waar de containers na een paar jaar verplaatst moesten worden. In dit artikel vertel ik jullie wat meer over het proces en de flexibiliteit van onze containers.

De originele plaatsing

Enkele jaren terug hadden wij een aantal containers in een parkeergarage geplaatst voor Ruhr Lager. Op veel plekken was de parkeergarage nog geen 3 meter hoog, maar dit was geen probleem voor de plaatsing. Met onze op maat gemaakte wielconstructie kunnen wij de containers eenvoudig naar de juiste plek rijden, ondanks de gelimiteerde ruimte.

Het verplaatsen

Deze wielen kwamen weer goed van pas bij het weghalen van de containers. Met behulp van een heftruck en de wielen konden wij de containers makkelijk uit de parkeergarage rijden. Buiten stond onze trouwe transporteur De Roos te wachten om de containers op te laden. De containers werden eenvoudig op de vrachtauto getild met behulp van een autolaadkraan. Het is geen enkel probleem om de containers te vervoeren of verplaatsen in opgebouwde vorm, dit zorgt dus voor optimale mobiliteit.

De nieuwe locatie

Eenmaal op locatie konden de containers van de vrachtwagen worden getild en eenvoudig op de nieuwe plek gezet worden. “Ze staan nu op hetzelfde terrein als containers die wij al eerder hadden geleverd.”

Meer informatie over onze Z-Boxen?