SSA UK Cover image

Terugblik op de SSA UK en de SSA Zweden

Wij zijn zo trots op onze containers, dat we dit graag van de daken schreeuwen! Maar omdat de buren hierover beginnen te klagen, proberen we ons te beperken tot vakbeurzen. We laten graag iedereen in de branche kennis maken met USC containers. Afgelopen tijd waren we op meerdere beurzen, we vertellen graag wat meer over de SSA UK en SSA Zweden.

SSA UK

Voorbereiding van de beurs

Danny en Seth vertrokken een paar dagen eerder naar Engeland om de beurs voor te bereiden. De eerste stop was in Harwich waar onze Engelse voorraad ligt opgeslagen. Vervolgens hebben we de demo container geprepareerd voor de nieuwe duurzame zonnepaneel en off-grid oplossing die we op de show hebben gepresenteerd.

SSA UK 2024

Telford International Centre

Op 16 en 17 april waren we aanwezig op de SSA UK. Dit jaar werd het in het Telford International Centre gehouden. Een enorm verschil met het Hilton in Birmingham waar de vorige jaren het evenement werd gehouden. Één hal was puur voor de exhibit, de andere hal voor de buitenopslag. Het was een erg grote beurs met bijna 700 inschrijvingen. Er was erg veel interesse en er was ook een stijgende interesse te zien in duurzame oplossingen voor opslaglocaties. Een mooie indruk van de show kan je zien op onze aftermovie hieronder!

Off-Grid Z-Box

Ons nieuwste model container betreft een off-grid container, die met behulp van zonnepanelen, een omvormer en een accu volledig off-grid stroom produceert. Dit kan worden ingezet voor verlichting, beveiliging of een druppellader van een motor. Zo kun je beschikken over duurzame stroom op iedere opslaglocatie. Per Z-Box kunnen wij zes panelen plaatsen op onze op maat gemaakte dakdragers. Voor meer informatie kan je altijd terecht op onze duurzaamheid pagina.

SSA UK 2024

SSA Zweden

Gothenburg

De Branschdag (SSA Zweden) was in Göteborg, de op een na grootste stad van Zweden. Göteborg staat bekend om zijn levendige cultuur, universiteiten, groene parken en het grootste havengebied van Scandinavië. De beurs zelf was in één van de Gothia Towers, een iconisch onderdeel van het stadsbeeld van Göteborg. Deze drie indrukwekkende torens maken deel uit van het Scandinavium complex, dat ook het bekende Svenska Mässan (Zweedse Beurs) omvat.

SSA Sweden 2024

SSA Zweden

Zweden en USC hebben een warme band. We hebben veel succes met onze Z-Box. De combinatie van ruimte om te bouwen en een geïsoleerde container is natuurlijk goud waard. In de regio van Stockholm hebben we meerdere parken gebouwd van 100+ containers per park. 

Hoewel de markt kleiner is dan bijvoorbeeld de UK, werd de show toch bezocht door zo’n 115 gasten. Een mooi moment om bestaande klanten te ontmoeten, hun ervaringen te horen en nieuwe klanten te interesseren. Het mooiste blijft natuurlijk als bestaande klanten meehelpen om nieuwe klanten te overtuigen. Een beter ambassadeurschap kun je jezelf niet wensen. 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op via sales@universalstoragecontainers.nl.
Meer informatie over onze Z-Boxen?