Storage420 breidt self storage uit

Storage420 breidt

opnieuw uit

Storage420 breidt

opnieuw uit

Onze klant Storage420, gevestigd in Hoofddorp, wilde na het ontwikkelen van de eerste fase van het storage park al snel uitbreiden met een aantal nieuwe Z-Boxen. Daar konden we op korte termijn in voorzien. In no time waren de opslagcontainers geplaatst en was de gewenste uitbreiding een feit. Eigenaar Erik Ketel over de uitbreiding.

Erik Ketel, Eigenaar Storage420

“De plaatsing werd begeleid door Mark en de opstelling van het park is precies zoals wij deze hadden gepland.”

Wat was de reden voor de uitbreiding?

Het was tijd om naar de volgende fase te gaan, want met de bezettingsgraad gaat het de goede kant op. Het is verstandig om nu alvast uit te breiden voordat ik vol kom te zitten en dus nee moet verkopen.

In onze omgeving van Schiphol was de werkgelegenheid door COVID-19 behoorlijk afgenomen. Wij verwachten dat dit door de versoepelingen weer snel aantrekt en willen dan graag weer alle klanten van dienst kunnen zijn.

Hoe reageren de klanten op de uitstraling van het storage park?

Positief, ze vinden het er allemaal strak uitzien en mijn buitenterrein begint na deze uitbreiding nu echt op een ‘drive-in opslagpark’ te lijken.

Storage420 interview image delivery containers

De opbouw van het storage park

Ben je tevreden over de levertijd van de gevraagde Z-Boxen?

Ja, ik bestelde zodra er containers op voorraad waren, dus er kon snel worden geleverd.

Ben je tevreden over de opbouw en plaatsing van de nieuwe containers?

Zeker, de mannen van het USC-bouwteam gingen, ondanks het warme weer, voortvarend aan de slag. De plaatsing werd begeleid door Mark en de opstelling van het park is precies zoals wij deze hadden gepland. De foto’s spreken voor zich.

Ben je tevreden over de snelheid waarmee dat gebeurde?

Ja, de uitbreiding is volgens planning in twee en een halve dag gerealiseerd, inclusief het monteren en plaatsen. 

Leverde ons professionele bouwteam de gewenste kwaliteit?

Zeker, alles is netjes opgeleverd en functioneert zoals het moet.

Is er ruimte voor verdere uitbreiding?

Gelukkig wel, we kunnen de capaciteit nog makkelijk verdubbelen.

Storage420 interview image moving fan

Wat voor soort klanten trek je aan?

Wij hebben ook een verhuisbedrijf. Veel klanten die hun spullen tussentijds op willen slaan, doen dat nu in een Z-Box. Ik heb in de loods ook veel langdurige inboedelopslag in kisten. De klanten kunnen hier tussentijds niet bij. Het komt geregeld voor dat hier ook spullen tussen zitten waar ze af en toe wel bij willen. Denk hierbij aan winterbanden, vakantiespullen, hobbyspullen, archieven, tuinmeubels en dergelijke. Wanneer dit het geval is raden we een 7m3 unit aan op ons buitenterrein. Deze is 24/7 toegankelijk voor de klant, zonder afspraak. Daarnaast hebben wij ook zakelijke klanten. Deze maken gebruik van de Z-Box vanwege die flexibiliteit. En we hebben motorrijders die hun bezit bij ons stallen.

Storage420 interview image end result park

Wat is je indruk van USC en het leveringsproces?

Soepel, net zoals de vorige keer. Alles ging zoals afgesproken. Op de eerste dag stonden om 08:00 uur ‘s ochtends de heftruck, de containers en het bouwteam startklaar. Twee en een halve dag later stond alles op zijn plaats en heb ik Maarten en Mark bedankt bij hun laatste inspectie.

Gaat Storage 420 nog gebruik maken van een marketing boost van USC?

Wij hebben zelf al flyers verspreid en online het een en ander opgezet. We willen dit wel naar een hoger niveau tillen de komende tijd. Naar verwachting gaat mijn zoon hiermee aan de slag. Tijdens het opbouwen van het park heeft hij een aantal uren met Mark kunnen brainstormen over self storage in het algemeen, online en offline marketing. We waarderen het erg dat USC met ons mee wil denken wanneer we daar om vragen. Op naar de volgende bestelling!

 

Nieuwsgierig naar onze andere projecten?