Verhuurder Fokkema: “Z-Box ideaal voor motoropslag.”

Dat u met de Z-Box opslagruimte kunt aanbieden die reguliere zeecontaineropslag ver in de schaduw stelt kunt u op onze website en ons storagepark zien. Maar wist u ook al dat de Z-Box door middel van slimme compartimentering om te toveren is tot een zeer aantrekkelijke opslagruimte voor 4 motorfietsen? Niels Fokkema van ikwilopslagruimtehuren.nl kan erover meepraten.

testimonials en reviews ikwilopslagruimtehurennl

‘We bieden opslagruimte aan voor particulieren en zakelijke opslag; in Nieuwkoop hebben we daarvoor zeecontainers staan, in onze nieuwe vestiging in Uithoorn hebben we dus die befaamde Z-Box van jullie neergezet. We wilden graag wat kleinere boxen die ook geschikt zouden zijn voor motorfiets stalling. Daarvoor hebben we nu de variant met vier units in een container genomen, deze zijn ideaal voor motorfietsen. USC heeft er ook elektra in aangebracht ten behoeve van de druppelladers.’

Waarom de Z-Box?

“In Uithoorn hebben we een stukje grond dat eigenlijk te smal is voor zeecontainers. Ik moest ze dan in de lengte gaan neerzetten. Ik wilde toch wat doen op die plek. Jullie containers met ingang aan de zijkant pasten daar precies. De ruimte is nu met 6 containers perfect gevuld.”

Hoe ervaren de klanten de Z-Box?

De klanten zijn tevreden. Ze vinden het er mooi uitzien en alles werkt goed.”

Trek je nieuwe klanten/doelgroepen aan?

“Ja, ik heb al een aantal stallingsplekken verhuurd aan nieuwe klanten. Er was hier in de omgeving geen goede motorfietsstalling. De mensen komen allemaal uit de buurt. We zitten hier vlakbij een woonwijk en daar komen de klanten ook vandaan. De mensen kunnen hier lopend naar toe om hun motorfiets te pakken. Die 24-uurs toegang wordt ook erg gewaardeerd net als de aanwezige druppellader.”

Wat zijn je toekomstplannen?

“Ik wil graag uitbreiden met een derde vestiging die ook geschikt is voor het neerzetten van jullie Z-Box.”