Uw nieuwe buitenopslag gaat echt leven in 3D

Overweegt u het aanbieden van (extra) buitenopslag? Uit ervaring weet ik dat het vaak lastig is om vooraf te visualiseren hoe dat eruit zou komen te zien. Daarom gebruik ik een speciaal computerprogramma waarmee u een goede indruk kunt krijgen van de plaatsingsmogelijkheden. Hiermee kan ik voor u een 2D-plattegrond en een 3D-impressie van de potentiële locatie maken. Graag vertel ik u hoe dit proces, dat uit een aantal stappen bestaat, in zijn werk gaat.

Wij komen langs

Als eerste bespreken we samen de opslagmogelijkheden en brengen wij uw verdienmodel in kaart. Vervolgens maken wij enkele foto’s van de potentiële locatie. Ook zullen wij enkele pylonen op uw terrein uitzetten. Deze worden gebruikt om een goed beeld van de grootte van de locatie te krijgen. Later gebruiken we deze informatie voor het uitwerken van de 3D-impressie.

2D-plattegrond

Van al onze Z-Boxen zijn 3D-modellen en 2D-bovenaanzichten beschikbaar. Voor de 2D-plattegrond maken wij gebruik van satellietbeelden van uw locatie. Wanneer wij de 2D-aanzichten van onze Z-Box op schaal hebben gemaakt, kunnen wij u een voorstel doen voor een mogelijke opstelling van de containers op uw terrein. Hierbij gaan wij uit van een zo professioneel mogelijke uitstraling van uw opslagpark. Er moet ook voldoende ruimte zijn om met de auto door het park te rijden en te laden en te lossen. Ook belangrijk; de aanwezigheid van vluchtroutes en de overige eisen op veiligheidsgebied.

Een voorbeeld van een uitgewerkte 2D-plattegrond:

Bovenaanzicht containerpark

3D-plattegrond

Wanneer wij over een 2D-plattegrond beschikken, kunnen wij ook een 3D-impressie voor u maken. Met behulp van onze geavanceerde 3D-software kunnen wij 3D-modellen van de Z-Box in de foto’s plaatsen die wij eerder bij u op locatie hebben gemaakt. Hierdoor krijgt u een goede impressie hoe een opslagpark op de beoogde locatie eruit zou kunnen zien.

Een voorbeeld van een uitgewerkte 3D-plattegrond:

3D animatie containerpark

Ook interesse in een 2D-plattegrond en 3D-impressie? Neem dan contact met ons op.

Daan, designer