BAR Conferentie en Eurogroup oplevering

USC is ook actief binnen de verhuisbusiness

USC is ook actief binnen de verhuisbusiness. Recentelijk namen we deel aan de BAR conferentie voor verhuizers in Glasgow. Hier presenteerden we onze veelzijdige Z-Box en in het bijzonder de nieuwste variant: de Custom Z-Box voor de verhuisbranche. Daarnaast hebben we recent een succesvol project bij internationaal verhuisbedrijf Eurogroup afgerond.

BAR conferentie Glasgow

Dit jaar waren we voor het eerst aanwezig op de BAR (British Association of Removers) conferentie in Glasgow. De BAR is de Britse vereniging voor verhuizers, een erg grote vereniging waar het gros van de verhuizers lid van is. Veel verhuizers zetten voorzichtig stappen naar opslag, vaak hebben ze namelijk nog ruimte over op het buitenterrein.

Onze Z-Box is perfect om deze ruimte optimaal te benutten. De Z-Box is uniek ontworpen voor buitenopslag en is geïsoleerd, geventileerd en inklapbaar voor optimale opslagflexibiliteit en aanpassing aan de omstandigheden. De containers worden ingeklapt en goed verpakt geleverd voor efficiënt transport. Montage op locatie is zeer eenvoudig. Ons leaseprogramma biedt een betaalbare manier om de opslagcapaciteit uit te breiden zonder grote investeringen vooraf, waardoor de groei van het bedrijf wordt ondersteund en het kapitaal behouden blijft.

Custom Z-Box voor de verhuisbusiness

We zijn enthousiast om onze nieuwe containerontwikkeling te laten zien, speciaal ontworpen voor de verhuis branche. De container is ontworpen voor drie standaard houten verhuiskisten (2148 x 1575 x 2438 mm). Met deze nieuwe oplossing kunnen klanten op elk moment tijdens de huurperiode bij hun spullen, zonder direct toegang te hebben tot het hele magazijn met houten kratten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verbeterde toegankelijkheid: Geef uw klanten makkelijk toegang tot de opgeslagen spullen.
  • Veiligheid en bescherming: Gebouwd met robuuste materialen en veilige vergrendelingsmechanismen, uw bezittingen zijn veilig en beschermd. De geïsoleerde en geventileerde containers zorgen ervoor dat de houten kratten en inhoud niet beschadigd.

Container oplevering Eurogroup

In Great Yarmouth in Engeland hebben we een opslagpark gerealiseerd voor Eurogroup. Binnenin het gebouw heeft Eurogroup de verantwoordelijkheid voor de spullen van honderden klanten, die hun goederen in houten kratten hebben opgeslagen. Om hun klanten ook self-storage opties te bieden, is besloten tot plaatsing van onze goed geïsoleerde containers. Onder genot van de Engelse zon en helaas ook Engelse regen hebben we het park in 4 dagen gebouwd. Het Engelse kuststadje Great Yarmouth heeft een uitgebreide kustlijn en een rijke maritieme geschiedenis.  Deventer en Great Yarmouth zijn al eeuwen aan elkaar verbonden als Hanzestad Altijd een mooi initiatief om deze relatie kracht bij te zetten door hedendaagse handel.

Delivery Eurogroup

Meer informatie over onze Z-Boxen?