USC Kerstgroet 2023 Jan Hein en Maarten Streppel

USC gaat Off-grid

Met op maat gemaakte zonnepaneel constructies kunnen we zes panelen per Z-Box plaatsen. Hiermee kunnen we uw opslagpark off-grid maken; stroom in en buiten onze containers zonder een aansluiting op het net.

Zonnepanelen op de Z-Box

Met de op maat gemaakte zonnepaneel constructie kunnen we zes panelen per Z-Box plaatsen. Op ons demo park in Deventer hebben we ook 13 containers uitgerust met zonnepanelen. Hiermee maken we gebruik van de loze ruimte op het dak en maximaliseren we de winst.
We kunnen altijd een zonnepaneel installatie voor u realiseren op een bestaand container park.

Off-grid in de praktijk

De Off-grid installatie maakt in de container zelf gebruik van een 24V spanning. Dit zorgt voor een optimale veiligheid, efficiënte verlichting en de mogelijkheid om elektrische sloten aan te sluiten. Naast 24V is het ook mogelijk om een koppeling naar 220V te maken om bijvoorbeeld buitenlampen en camera’s aan te sluiten.


De zonnepanelen die we gebruiken zijn volledig van glas en ook compleet recyclebaar. Het Wattage van de panelen kan aangepast worden aan de locatie en het gebruik van de installatie. In Engeland, op de SSA UK, presenteren we drie verschillende varianten van de Off-grid installatie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op via sales@universalstoragecontainers.nl.

Meer informatie over onze Z-Boxen?