BAR Conferentie en Eurogroup oplevering

USC binnen de verhuisbusiness

USC is ook actief in de verhuisbusiness. Recentelijk namen we deel aan de BAR conferentie voor verhuizers in Glasgow. Hier presenteerde we onze veelzijdige Z-Box samen met onze nieuwste containerontwikkeling die speciaal is ontworpen voor de verhuisbranche. Daarnaast hebben we recent een succesvol project bij internationaal verhuisbedrijf Eurogroup afgerond.

BAR conferentie Glasgow

Dit jaar waren we voor het eerst aanwezig op de BAR (British Association of Removers) conferentie in Glasgow. De BAR is de Britse vereniging voor verhuizers, een erg grote vereniging waar het gros van de verhuizers lid van zijn. Veel verhuizers zetten voorzichtig stappen naar opslag, vaak hebben ze namelijk nog ruimte over buiten op het terrein.

Onze Z-Box is perfect om deze ruimte optimaal te benutten. De Z-Box is uniek ontworpen voor buitenopslag en is geïsoleerd, geventileerd en inklapbaar voor optimale opslagomstandigheden en flexibiliteit. De containers worden plat verpakt geleverd voor efficiënt transport en eenvoudige montage ter plaatse. Ons leaseprogramma biedt een betaalbare manier om de opslagcapaciteit uit te breiden zonder grote investeringen vooraf, waardoor de groei van het bedrijf wordt ondersteund en het kapitaal behouden blijft.

Custom Z-Box voor de verhuisbusiness

We zijn enthousiast om onze nieuwe container ontwikkeling te laten zien, speciaal ontworpen voor de verhuis branche. De container is ontworpen voor drie standaard houten verhuiskisten (2148 x 1575 x 2438 mm). Met deze nieuwe oplossing kunnen klanten op elk moment tijdens de huurperiode bij hun spullen, zonder direct toegang te hebben tot het hele magazijn met houten kratten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verbeterde toegankelijkheid: Geef uw klanten makkelijk toegang tot de opgeslagen spullen.
  • Veiligheid en bescherming: Gebouwd met robuuste materialen en veilige vergrendelingsmechanismen, uw bezittingen zijn veilig en beschermd. De geïsoleerde en geventileerde containers zorgen ervoor dat de houten kratten en inhoud niet beschadigd.

Container oplevering Eurogroup

In Great Yarmouth in Engeland hebben we een park gerealiseerd voor Eurogroup. Binnenin het gebouw heeft Eurogroup de verantwoordelijkheid over honderden klanten, die hun goederen in houten kratten hebben opgeslagen. Om hun klanten ook self-storage opties te bieden, is besloten tot plaatsing van onze geïsoleerde containers. Onder genot van de Engelse zon en helaas ook Engelse regen hebben we het park in 4 dagen gebouwd. Great Yarmouth is een wat rauwig Engels kuststadje met een drukke scheepvaartindustrie. Deventer en Great Yarmouth zijn al eeuwen aan elkaar verbonden als Hanzestad, altijd een mooi initiatief om deze relatie kracht bij te zetten door hedendaagse handel.

Meer informatie over onze Z-Boxen?