De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Twente University & Universal Storage Containers, een uitstekende combinatie

Op maandag 6 februari vond de jaarlijkse Career Fair op de Twente University plaats. Tientallen bedrijven presenteerden zich aan de Industrial Design Engineering studenten.

Afstuderen

De Career Fair biedt studenten een mooie kans op het vinden van een uitdagende baan, een interessante stageperiode of een geschikt afstudeerproject. USC was ook dit jaar weer van de partij. Omdat we continu bezig om onze containers verder te verbeteren, betrekken we daar graag getalenteerde en geïnteresseerde jonge mensen bij.

Bij ons aan de slag

Tijdens de vorige Career Fair hebben we contact kunnen leggen met diverse studenten. Na een geslaagde kennismaking besloten ze om hun bachelor of masterstudie bij ons af te ronden. Zoals hieronder te lezen zijn Seth en Danny inmiddels vaste collega’s in ons team.

Eén van de studenten was Jorg Smulders. ‘Ik heb me beziggehouden met het ontwikkelen van een effectieve opbergmethode voor in de containers. Het werd een erg prettige ervaring, tijdens het hele project werd ik ook goed bijgestaan en ik kan USC dan ook zeker bij andere studenten of werkzoekenden aanbevelen.’

Ook oud collega Roan van Kammen ging bij ons aan de slag: ‘Mijn bacheloropdracht ging over het effectief kunnen verwarmen van de containers. Ik kreeg hier echt de juiste middelen en medewerking om een goed eindresultaat te kunnen halen. Ik heb bij USC veel ervaring opgedaan en dat begon dus allemaal met een ontmoeting met USC op de Career Fair.’ Na mijn bachelor heb ik nog een half jaar voor USC gewerkt. Recentelijk ben ik met een nieuwe Master Architecture gestart.

Collega Seth Palsgraaf koos ook voor ons: ‘In 2022 maakte ik kennis met USC tijdens de Career Fair. Ik werk inmiddels alweer een jaar als marketeer en video editor bij USC. Het is een leuke omgeving om te werken en ook nog eens binnen een leuk internationaal team.’

Collega Danny Schmidt studeerde inmiddels af: ‘Voor mijn master thesis begon ik twee jaar geleden aan het verbeteren van de StowBox van Salland Storage, het zusterbedrijf van USC. Nu werk ik volledig voor USC. Ik heb het hier erg naar mijn zin, opereer in een gezellig team en doe heel veel verschillende werkzaamheden op het gebied van design en engineering.’

Career Fair 2023

Tijdens de laatste Career Fair hebben we contact kunnen leggen met een nieuwe lichting afstudeerders waarvan enkelen ons gaan helpen met:

  • het verder verbeteren van onze stapelconstructie voor self storage containers;
  • het optimaliseren van de verwarming, isolatie en koeling van onze self storage containers;
  • het ontwikkelen en testen van handige opbergmogelijkheden binnen onze self storage containers.

Wij stellen de afstudeerders later aan u voor en wensen hen voor nu alvast veel succes met hun afstudeerproject bij Universal Storage Containers.

Meer informatie over onze Z-Boxen?