De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

Het was weer een goed beursjaar…

De corona tijd was voor iedereen een lastige periode. Toen we die uiteindelijk achter ons konden laten, was het gelukkig weer mogelijk om ons gezicht te laten zien op de vele beurzen die de diverse self storage organisaties weer konden organiseren. Ga nog even met ons mee voor een korte terugblik op enkele highlights van het drukke beursseizoen..

Nieuwe klanten, nieuwe parken

We kunnen terugkijken op een succesvol beursseizoen, waarin we talloze oude bekenden hebben gesproken en kennis hebben gemaakt met vele nieuwe gezichten. We hebben interessante zakelijke deals kunnen sluiten en onze mooie, multifunctionele opslagcontainers weer in diverse self-storage parken in verschillende landen kunnen plaatsen. Daar zijn we zeer trots op! USC was onder meer aanwezig op de…

AESS-beurs, Sitges, Spanje

Gedurende deze beurs in maart beschikten we over een fraaie locatie voor onze booth. Onze multi-story oplossing, die op dit moment bij zusterbedrijf Salland Storage in Deventer wordt getest, kon op veel belangstelling rekenen. Spanje is beslist een potentiële groeimarkt, omdat de bekendheid met het fenomeen self storage nog een stuk minder is dan in andere Europese landen.

ISS World Expo, Las Vegas, Verenigde Staten

Zoals elke keer ‘doen’ we deze grote beurs met onze Amerikaanse collega’s. De ISS had haar zaken weer perfect voor elkaar in de woestijnstad. Er was ook dit jaar weer veel belangstelling van huidige en potentiële klanten voor de vele mogelijkheden van onze opslagcontainers. Vooral ook van self-storage eigenaars die hun park graag verder willen uitbreiden met onze containers.

SSA Branschdag, Stockholm, Zweden

De jaarlijke SSA Branschdag in Zweden konden we gelukkig combineren met een levering aan Kontain in Vallentuna die een week ervoor plaatsvond. Tijdens de beurs zelf hadden we een primeur: 3D-geprinte schaalmodellen van onze Z-Box met een heerlijk bijtje erin, onze befaamde Deventer Koek

De vele mogelijkheden die wij aanbieden met onze Z-Box trok ook de aandacht van geïnteresseerde bezoekers afkomstig uit onder meer Oostenrijk, Zweden, Noorwegen en Denemarken.

SSA UK Birmingham, Engeland

Op deze drukbezochte beurs in mei konden we met behulp van onze demo container eenvoudig de ventilatie, isolatie en de verschillende compartimenten laten zien. Vooral de verschillende modellen van de Z-Box zijn behoorlijk uniek voor de Engelse opslagbranche. Bij zeecontainers is het immers lastig en prijzig om er bijvoorbeeld vier verschillende compartimenten in aan te brengen. Dus, belangstelling genoeg.
Lees hier het hele verslag over de SSA UK.

NSSA-beurs, Veenendaal, Nederland

De Nederlandse Mini-Opslag Vereniging (NSSA) organiseerde op 16 juni een mini-conferentie en handelsbeurs in Veenendaal. Een kleinschalig evenement met een goede opkomst en een prettige, open sfeer. Deze bijeenkomst stond dit jaar in een bijzonder licht omdat de grote internationale FEDESSA-beurs in oktober in Rotterdam haar schaduw al vooruit werpt.

We waren verheugd om te kunnen constateren dat er binnen de branche steeds meer aandacht komt voor de mogelijkheden die self storage kan bieden om een winstgevend businessmodel op te zetten. Een positieve ontwikkeling die wat ons betreft nog wel wat sneller mag gaan.

CISS-conferentie, Parijs, Frankrijk

Ook waren wij vorige week aanwezig op de CISS in Frankrijk. Maarten gaf hier onze presentatie in het Frans wat werd gewaardeerd door het publiek. Het was de moeite waard om hier aanwezig te zijn.

FEDESSA Conference & Trade show, Rotterdam, Nederland

Het klapstuk voor ons dit jaar is natuurlijk de internationale FEDESSA-beursin Rotterdam die van 24 t/m 26 oktober wordt gehouden. We vinden het een grote eer dat de FEDESSA dit keer ons land heeft uitgekozen voor haar jaarlijkse beurs. We zijn inmiddels volop bezig met de voorbereidingen voor onze presentatie. Daarover na de zomerstop veel meer. Natuurlijk kijken we er erg naar uit om onze Amerikaanse collega’s, de vaste businesspartners en hopelijk ook weer veel nieuwe, interessante mensen in Rotterdam te ontmoeten! Zien we u daar ook?

Meer informatie over onze Z-Boxen?