De Opslagconcurrent Self Storage Park Bouw Project

FEDESSA beurs Vilamoura, Portugal

Live naar de beurs! Het was alweer even geleden dat we collega’s, relaties en leveranciers weer eens live konden begroeten, dus daar keken we erg naar uit. En we werden niet teleurgesteld. Daar hielpen het interessante programma en de prachtige locatie aan de Portugese Algarve volop aan mee.

Golfen

Ons programma begon op dinsdagmorgen met een golfochtend voor ruim 100 belangstellenden. Waarna de sessie, na de laatste geslaagde put, werd vervolgd met een wijnproeverij en een bezoek aan een naburige selfstorage locatie. Ondertussen genoot iedereen, getuige de enthousiaste verhalen, met volle teugen van de unieke setting die golfen aan de Algarve met zich meebrengt…

USC Beach Party

USC verzorgde het meer dan geslaagde openingsfeest. We mochten op dinsdagavond meer dan 100 gasten, zoals medewerkers van de FEDESSA, bevriende leveranciers, prospects en zeer gewaardeerde klanten begroeten in deze sprookjesachtige setting, zo pal aan zee. Wat ons betreft, en onze gasten ook, maken we hier een jaarlijks terugkerend evenement van. Dit jaar had de party een extra feestelijk tintje. Het was de verjaardag van USC-oprichter Peter Nemiroff. Hij werd dan ook luid toegezongen.

Beurs

Ons goede gevoel hielden we vast tijdens de twee beursdagen. Er was een interessant aanbod van diverse workshops en trainingen. Daar maakten de 650 aanwezigen, afkomstig uit alle windstreken, van Portugal tot Lapland, enthousiast gebruik van. De gastvrijheid van de organisatie en de kwaliteit van de catering bevond zich op het niveau zoals we dat van de FEDESSA gewend zijn.

En, ondanks de drukte op de beurs, namen we af en toe de tijd om even een blik naar buiten werpen. Om dan weer even te beseffen op wat voor waanzinnige plek we hier terecht waren gekomen. Niet voor niets wordt Vilamoura, met z’n oude grandeur, door sommigen het Monaco van Portugal genoemd…

Drukke stand

Onze USC booth mocht zich verheugen op veel belangstelling. De professionals ter plaatse hadden voor ons een hele mooie stand opgebouwd. We vonden het leuk om deze in volle glorie te zien, ook omdat we vooraf veel tijd aan het ontwerp hadden besteed. Het was prettig dat de familie Nemiroff over was gekomen om aan het werk te zien en ons te supporten.

Onze bezoekers die geïnteresseerd waren in innovatie werden op hun wenken bediend. We hadden namelijk veel plek ingeruimd voor onze innovatieve stapelconstructie, die overigens op dit moment nog verder wordt ontwikkeld.

Na afloop van de beurs hadden we diverse opdrachten in portefeuille om plattegronden uit te werken voor mogelijke self storage locaties en offertes voor organisaties uit diverse landen, waaronder IJsland. En daar zijn we dus nog niet eerder geweest…

USC innovatieprijs

Aan het einde van de tweede beursdag mochten wij als ISS Award-winnaar ‘Best container’ de Universal Storage Containers innovatieprijs uitreiken.

Er waren vooraf vier genomineerden; DSOC, Digital First, Izibox en Big Yellow. De winnaar werd DSOC, een Engels bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van software voor het beveiligen en bewaken van locaties en gezichtsherkenning.

Na de gebruikelijke afsluiting in de bar, naar goede FEDESSA traditie tot diep in de nacht, toog het hele circus vrijdag weer naar huis. Op naar de volgende FEDESSA beurs, volgend jaar in ons eigen Rotterdam!

Jan-Hein en Maarten Streppel

Meer informatie over onze Z-Boxen?