USC Kerstgroet 2023 Jan Hein en Maarten Streppel

Container onderdelen vervangen op Mallorca

In 2022 werden wij benaderd door Planet Space, en hebben wij dit mooie opslagbedrijf bezocht op Mallorca om hun zorgen te bespreken met betrekking op hun bestaande containerpark. Door omstandigheden was er roest op de containers ontstaan. Hieruit volgde een interessant en bij vlagen ingewikkeld project, maar het is tot een mooi einde gekomen. Op dit mooie eiland in het zonnetje bouwden wij afgelopen November geen compleet nieuw park voor Planet Space, maar hebben wij de daken en deuren van de bestaande containers vervangen.

De oorzaak

De voornaamste reden waarom Planet Space contact met ons zocht, was de mate van roestvorming op en rond de daken. Er is voorheen al geprobeerd dit te repareren, maar de roest bleef toch voet bij stuk houden. Na het bekijken van de schades in 2022 en overleg met de USA, hebben wij besloten zelf in actie te komen. De oorzaak van roest is nooit helemaal te achterhalen, omdat het een samenloop van omstandigheden betreft. Naar mijn mening is de grootste reden een combinatie van een vroegtijdige en afwijkende container levering die plaatsvond voor het bestaan van USC Europe, samen met het feit dat dit park nog geen 300 meter van de zee verwijderd staat.

Onderdelen vervangen

De fabriek heeft voor Planet Space kosteloos nieuwe daken en deuren beschikbaar gesteld. Ook zijn de nieuwe daken van aluminium zodat roest toekomstig helemaal niet meer kan voorkomen. U zult begrijpen dat dit project zonder ons professionele bouwteam niet kon worden uitgevoerd. Ook was de afgelopen jaren gebruikers schade ontstaan. Ook het extreme weer in Mallorca moet niet worden onderschat. Wij hebben onze schadehersteller ingevlogen om ook deze problemen voor Planet Space op te lossen. Ik ben er trots op dat ik deel kan uitmaken van een bedrijf dat zo erg is gericht op langdurige relaties, en het onderhouden hiervan.

Omdat dit project vrij uniek was, hebben wij van deze gelegenheid gebruikgemaakt om er een uitgebreide video over te maken. Het resultaat is hieronder te zien.

Mocht u nog vragen hebben aan de hand van de video, dan ben ik uiteraard bereikbaar.

Ook namens mij een fijne kerst gewenst!

Meer informatie over onze Z-Boxen?