+31570756035 [email protected]

Aanvullende services

Wilt u onze opslagcontainers leasen?

Sinds 2018 heeft Universal Storage Containers B.V. een eigen leasemaatschappij. Dit betekent dat wij altijd een scherp leaseaanbod kunnen doen. U ontvangt van ons snel een passende offerte en daarnaast hanteren we een soepel acceptatiebeleid.

Operationele Lease

Hierbij huurt u gedurende de gehele looptijd de opslagcontainer en is er na de leasetermijn de mogelijkheid om eigenaar van het object te worden. Gedurende de leasetermijn zijn alle leasebedragen op te voeren op de winst- en verliesrekening. Ook zijn de opslagcontainers gedurende de leasetermijn casco verzekerd.

U betaalt een eerste leasetermijn van 15% van het aankoopbedrag en least de opslagcontainers vervolgens voor een periode van 48, 60 of 84 maanden. Na het voldoen van alle leasetermijnen heeft u de optie om de containers te kopen. Daarna bent u zowel juridisch als economisch eigenaar van de opslagcontainers en kunnen deze, mits netjes onderhouden, nog jaren mee.

Het leasen van onze opslagcontainers kan dus erg interessant zijn. De voordelen op een rij:

Vrij besteedbaar vermogen door lease

■ € 50.000,- leasen betekent € 7.500,- aanbetalen ofwel € 42.500,- vrij besteedbaar vermogen gedurende de leaseperiode. Na afloop van de leasetermijn is de slotsom bestemd om de containers eventueel te kopen.
■ € 100.000,- betekent € 15.000,- aanbetalen ofwel € 85.000,- vrij besteedbaar vermogen gedurende de leaseperiode. Na afloop van de leasetermijn is de slotsom bestemd om de containers eventueel te kopen.

Voordelen lease

■ U kunt opslagcontainers gaan gebruiken tegen een relatief lage investering.
■ U kunt tot 7 keer zoveel containers inzetten voor bedrijfsactiviteiten.
■ Er blijft kapitaal beschikbaar om de groei van de onderneming te financieren.
■ Er blijft financiële ruimte om te investeren in bestaande of nieuwe locaties.
■ U kunt het kapitaal voor overige beleggingen inzetten.

Kosten lease

De komende jaren is lease, vanwege de lage rente, nog erg aantrekkelijk.

■ Leasen voor 48 maanden kost zo’n 7% van het aankoopbedrag.
■ Leasen voor 84 maanden kost zo’n 11% van het aankoopbedrag.

Assemblage

Wij beschikken over ons eigen professionele bouwteam met veel ervaring in zowel de assemblage als de plaatsing van containerparken. Ons team levert de containers geheel turn-key op. De huurder kan er dezelfde dag nog in.

Naast het assembleren van onze containers voorziet ons bouwteam ze ook, indien gewenst, van stroom en verlichting. Ons team is in staat om tientallen containers in een paar dagen te assembleren en te plaatsen. De assemblage en plaatsing van de containers is inbegrepen in de prijs.

We verplaatsen de containers met een (lokale) heftruck en installeren desgewenst de zonnepanelen op het dak.

Marketing boost

Als u wilt groeien met uw bedrijf, denken wij graag met u mee. 
U wilt de beschikbare opslagruimte natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verhuren en de bezettingsgraad zo hoog mogelijk houden. Om daarna wellicht verder uit te kunnen breiden. Dat gaat uiteraard niet vanzelf. U zult tijd en financiële middelen moeten investeren om het product onder de aandacht van (potentiële) klanten te brengen.

We kunnen ons goed voorstellen dat u daar niet altijd voldoende tijd voor kunt vrijmaken of over onvoldoende informatie beschikt om te kunnen bepalen welk marketinginstrument voor uw bedrijf het beste zou kunnen werken.

Vanwege onze ruime ervaring in de opslagbranche hebben wij kennis van een aantal effectieve marketingstrategieën die uw onderneming kan inzetten om de gewenste aandacht te krijgen van de doelgroep(en). We kunnen u daar goed bij ondersteunen.

Wanneer u bij ons een bestelling hebt geplaatst, kunt u gebruik maken van onze expertise. Desgewenst nemen wij uw specifieke bedrijfssituatie onder de loep en maakt onze accountmanager vervolgens een plan. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen! Er zijn veel marketingmiddelen in te zetten waarbij wij u kunnen ondersteunen. Denk hierbij onder meer aan
· Telefonische acquisitie
· Webdesign
· Flyers en bestickering

Telefonische acquisitie

Om dit middel succesvol in te kunnen zetten is een goed plan nodig. Onmisbaar hiervoor is een goede bellijst van lokale bedrijven waar uw doelgroep klant is. Wij zetten een actie op om van deze bedrijven uw ‘ambassadeurs’ te maken. Mag je er een poster ophangen? Mag je er flyers neerleggen? Wellicht hebben ze zelf ook belang bij wat extra opslagruimte? Het stellen van de juiste vragen is belangrijk, evenals het bedacht zijn op mogelijke tegenargumenten die de gebelde kan inbrengen.
Onze accountmanager heeft jarenlange ervaring met telefonische acquisitie en is hier dus in gespecialiseerd. Wij zetten deze expertise graag voor u in.

Webdesign

Om uw lokale vindbaarheid te stimuleren, kunnen wij voor u een website ontwerpen. Onze designer voorziet u van een fris ontwerp, in lijn met de huisstijl. Bovendien zijn onze websites altijd volledig responsive (dus geschikt voor mobiel, tablet en desktop).

Flyers en bestickering

Onze designer heeft veel ervaring met het ontwerpen van flyers en brandingmateriaal voor opslagparken. Hij kan bijvoorbeeld flyers en stickers ontwerpen in uw eigen huisstijl. De stickers kunnen op uw Z-Boxen, zodat deze qua uiterlijk goed aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.